Nieuwsbrief SNO - Juni 2013

07 juni 2013
Aan:
- Leden van SNO;
- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;
- Scheidsrechterscommissie KNVB regio A en C;
- COVS Zustergroepen.
 
Uitnodiging:
Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond
Datum: Dinsdag 25 juni 2013
Tijd: 20:45 uur, aansluitend aan de training.
Bijzonderheid: Als speciale activiteit hebben we deze avond een KNVB spreekuur. Medewerkers van de arbeidsorganisatie van het bondsbureau in Deventer zijn aanwezig om diverse vragen te beantwoorden, met name over aanstellingen, afmeldingen, etc. Het zou dus fijn zijn dat een ieder wat vragen naar voren brengt, om een boeiende en met name verduidelijkende avond te hebben.
Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal
Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur, spelregelvragen van de Technische Commissie en daarna KNVB spreekuur met medewerking van Arnold Spin.

Wel en wee:
Ons vaste trainingsmaatje en lid Henk Zwakenberg is op 14 mei geopereerd aan zijn rug. We hopen voor hem dat hij na de zomer weer op tijd fit is voor het nieuwe seizoen. Henk van harte beterschap!!
 
Van de bestuurstafel:
Het seizoen 2012-2013 zit er weer op. Alle rapporteurs en scheidsrechters hebben het afgelopen jaar kunnen laten zien wat ze kunnen en we zitten bijna bij de dag van de waarheid. Aanstaande zaterdag 8 juni vanaf 09:00 uur kun je gebeld worden voor promotie of degradatie. Een ieder van ons heeft daar natuurlijk zijn eigen gevoelens / verwachtingen bij.
Het bestuur wordt normaal gesproken door de werkcommissie van de KNVB ingelicht over de promotie / degradatie, maar als je wordt gebeld, zou je dit dan ook aan onze voorzitter Wim van der Velde willen meedelen? Zo kunnen we er als bestuur op de juiste wijze aandacht aan schenken.
Verder is ons lid Marvin van de Veen afgelopen week geslaagd voor de BOS cursus. Marvin gefeliciteerd!
Voorzitter Wim van der Velde heeft op de JALV meegedeeld dat hij zijn voorzitterschap zou heroverwegen. Na een goed gesprek met de medebestuursleden, heeft Wim besloten zich nog beschikbaar te stellen als voorzitter van SNO tot medio 2017. Uiteraard zal e.e.a. door de leden op de JALV van 2014 moeten worden bekrachtigd.
Voor de nieuwe scheidsrechters die besloten hebben om voor de KNVB te zullen gaan fluiten, zijn er stagewedstrijden ingepland. Deze zullen plaatsvinden op 7 en 14 september.
Wij als bestuur willen in ieder geval de leden van SNO bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen, een prima opkomst bij de trainingen en een goed stel gemotiveerde leden.SNO kan met vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Ook de jubileum- en NK-commissie laat goede vorderingen zien en dit schept hoge verwachtingen voor volgend jaar.
 
Declaratie/Lidmaatschap:
Het afgelopen seizoen zijn er diverse wedstrijden geleid door leden van SNO. Als je wedstrijden hebt geleid voor SNO, dan kun je hiervoor een vergoeding declareren. E.e.a. kan alleen via een volledig ingevuld declaratieformulier, welke via onze website is te downloaden. Het formulier kan tot en met 30 juni 2013 worden gemaild naar Johan Schwarte en Maurice Paarhuis en de vergoeding zal na goedkeuring van de declaratie, in juli / augustus op je bankrekening worden overgemaakt.
De jaarlijkse contributie zal via automatische incasso omstreeks eind juni, begin juli worden geïnd.
 
Ledenmutaties:
Als nieuw jeugdlid mogen we verwelkomen:
M. Klompjan - Weegbree 17 in Nijverdal
Als nieuw lid mogen we verwelkomen:
Jarno Beltman - Brandlicht 77 in Rijssen
 
Feestavond:
De door de ontspanning commissie georganiseerde feestavond zal plaats vinden op zaterdag 29 juni. Zij hebben er weer een leuke invulling aan gegeven en verwachten dan ook een grote opkomst. Iedereen heeft hierover al een mail ontvangen. Geef je dus snel op bij Kevin Tibbe of Maikel van Munster.
 
Trainingsavonden:
De trainingen lopen nog even door. In de bouwvak vakantie zullen we de velden en het bos even met rust laten. We gaan er natuurlijk vanuit dat er in die weken vanuit je vakantie bestemming enige kilometers worden afgewerkt!!!
De trainingsavonden worden, zoals al bij de bestuursmededeling vermeld, goed bezocht. De trainers doen elke dinsdag weer hun best om ons in het zweet te werken. Vanaf volgend seizoen wordt onze trainersstaf verder uitgebreid. We zijn trots om te mogen vermelden dat onze leden, Kevin Tibbe en Jan Karkdijk de cursus conditietrainer, met een voldoende hebben afgesloten. Mannen proficiat!
 
Voetbalcommisie:
Zaterdag 15 juni vindt het jaarlijkse districtstoernooi veldvoetbal plaats in Lochem op de velden van Sportclub Lochem. Het districtstoernooi wordt dit jaar gecombineerd met het NK veldvoetbal. SNO neemt aan beide toernooien deel. Als het goed is, hebben alle voetballers inmiddels een mail van trainer Gert Maneschijn ontvangen met nadere informatie. Aangezien we de afgelopen 2 jaar met voetbalteam Nederlands Kampioen zijn geworden, zijn ook dit jaar de verwachtingen hoog gespannen. Het zou dan ook fantastisch zijn om voor de derde keer op rij Nederlands Kampioen te worden! Zeker gezien het feit dat we in 2014 het NK bij ons in Nijverdal organiseren.
We wensen het voetbalteam veel succes en sportiviteit toe! Ook de voetbalcommissie veel succes met de organisatie van de dag.
 
De Pen:
In de eerste nieuwsbrief van volgend seizoen zal ons lid Kevin Tibbe een invulling geven aan De Pen.
 
HET BESTUUR VAN SNO WENST ALLE LEDEN (+FAMILIE), DE COVS, DE KNVB EN DE ZUSTERGROEPEN EEN FIJNE ZOMERVAKANTIE TOE.
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren