Viswedstrijd 2013

26 juli 2013

Goede opkomst viswedstrijd

Of het kwam door het mooie weer of door de oude plek aan de Boersingel, de opkomst voor de SNO viswedstrijd was geweldig. Meer dan 21 personen trotseerden de waterkant om de sfeer rond dit geweldig evenement te proeven.

Voor de vissers bleef het lange tijd spannend wie als eerste een vis aan de haak zou slaan en uiteindelijk is het Gerard Westenbroek na een half uur gelukt om de eerste vangst te laten registreren. Kort daarop was het de beurt aan Anton Kreileman die het voorbeeld van Gerard volgde.

De vissen waren deze avond niet erg happig en om de moed bij de vissers toch er in te houden, heeft de organisatie op gezette tijden gezorgd voor een drankje en een hapje.

Na ongeveer twee uur vissen klonk het eindsignaal en kon de balans worden opgemaakt.

De uitslag is als volgt: 1e plaats: Gerard Westenbroek 66 cm; 2e plaats: Anton Kreileman met 58,4 cm en op de 3e plaats: R. Karkdijk met 33 cm.

De kampioen van vorig jaar (Gert Ekkel) kwam niet verder dan 18 cm.

Bij de familieleden was er maar één prijs te verdelen (de anderen hebben niets gevangen) en die ging naar Stefan Klein Ganseij voor zijn vangst van 12 cm.

De wisselbokaal werd door Jacob Calkhoven uitgereikt aan de trotse winnaar Gerard Westenbroek die nu voor de derde keer de beker heeft gewonnen.

Wij kunnen tevreden terugzien op een geslaagde avond en de viscommissie bedankt alle deelnemers en belangstellenden voor hun komst en hopelijk tot volgend jaar.

 

De Viscommissie.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

16Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00

Wij zijn trots op onze sponsoren