Nieuwsbrief SNO - December 2013

20 december 2013
Aan:
- Leden van SNO;
- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;
- Scheidsrechterscommissie KNVB regio A en C;
- COVS Zustergroepen.
 
Uitnodiging:
Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie 2014.
Datum: Dinsdag 14 januari 2014;
Tijd: 20:45 uur, aansluitend aan de training;
Bijzonderheid: De training start om 19:15 uur;
Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;
Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur, hapje en drankje.
 
Wel en wee:
-Johan Gottemaker heeft diverse bezoeken aan het ziekenhuis moeten maken,maar het gaat met hem redelijk op dit moment.
-Marvin van Veen heeft een ingreep om een cyste te verwijderen moeten ondergaan en zal hierdoor toch enige tijd in zijn mobiliteit beperkt zijn.
-Hans Groenhuijsen heeft langdurig te kampen gehad met een hardnekkige blessure en vecht zich
nu langzamerhand weer terug.
-Gert Hiemstra gaat de winterstop gebruiken om een sluipende blessure rust te gunnen,om zodoende na de winterstop weer voluit te kunnen gaan.
-Hans Luiken is wederom geblesseerd aan zijn achillespees, en staat op dispensatie.Hans werkt op een zeer rustige manier aan zijn herstel, en probeert tijdens de winterstop zoveel mogelijk te herstellen.
-Ben van Petersen heeft zich (tijdens werkzaamheden) geblesseerd en is herstellende en op de weg terug.
-Jan Mulder fluit weer en heeft aangegeven binnenkort weer te komen trainen, dat moet dus weer goed gaan komen.
 
Verder zijn op het moment van schrijven geen blessures bekend bij het bestuur. De bovengenoemde heren wensen we een voorspoedig herstel toe!
 
Felicitatie:
Julian en Barbra Arrindell zijn 40 jaar getrouwd. Namens SNO van harte en nog vele gezonde en gelukkige jaren samen!
 
Van de voorzitter:
Alweer de laatste nieuwsbrief van 2013 Een jaar wat al in het teken stond van 2014 ons jubileum jaar. In 2014 hopen wij namelijk
ons 50-jarig jubileum te vieren en proberen we het ledental van 100 te passeren. SNO is een stabiele vereniging, want de
commissies doen allen op hun eigen specifieke gebied hun werkzaamheden naar vermogen. De NK commissie en de
jubileumcommissie zijn actief bezig om de contouren van de festiviteiten in te vullen en het gaat een memorabel jaar worden
voor de SNO.
Bij het uitoefenen van onze hobby zijn er gelukkig in de eerste seizoenshelft geen excessen voorgevallen bij een van onze leden. De technische commissie heeft via de cursus "Kennismaken met sport" wederom15 pupillen scheidsrechters opgeleid, waar wij als SNO in de toekomst de vruchten van moeten plukken.

Maar zo voor het einde van het jaar is het vooral belangrijk om naar jezelf en je medemens te kijken. Hoe gaan wij met elkaar om, wat stel je voor jezelf als norm en waarde waarnaar je gaat acteren en waarin je verwacht dat de ander er richting jou ook op gaat acteren. Bepaal in deze rustige tijd hoe daar mee om te gaan en straal dat uit in je omgang met de medemens, want wat je uitstraalt, krijg je terug. Ook dit jaar zal er helaas geen vrede op aarde zijn, een streven wat ieder weldenkend mens bovenaan zijn/haar wensen lijstje moet hebben staan, maar als je de rust en vrede in jezelf kunt vinden, draag dat dan uit! Als wij als leden van SNO daar een begin mee maken, kan het zich alleen maar als een olievlek verder uitbreiden.
 
Fijne feestdagen toegewenst.
Wim van der velde
 
Looptraining Daarlerveen:
De VV Daarlerveen organiseert op 7 Januari 2014 een looptraining onder auspiciën van
een gediplomeerd looptrainer. De VV Daarlerveen heeft de trainingsgroep van SNO Nijverdal uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De trainers hebben in overleg met de groep besloten om deel te nemen aan deze training, zodat de eerste training van het nieuwe jaar zal worden gehouden bij de vv Daarlerveen.

Dinsdag 7 januari 2014 dus looptraining in Daarlerveen, aanvang 19:45 uur. Iedereen van harte welkom op sportpark De Belt aan de Gerrit Jan Kerkdijkweg 5 in Daarlerveen.

Fluitsignaal 2014:
Willen alle commissies weer een stukje aanleveren voor ons clubblad? Incl. jubileum commissie en voetbalcommissie ter voorbereiding van ons jubileumjaar. Alle stukken graag digitaal mailen naar Julian Arrindel jaar@home.nl.
 
Agenda:
31-12-2013 Oudejaars zaalvoetbaltoernooi NKC/SNO in de sporthal aan de Kruidenlaan - aanvang 10:15 uur
04-01-2014 Zaalvoetbal toernooi Jan Willem van Essen Elburg (voorronde NK 2015)
07-01-2014 Looptraining Daarlerveen - aanvang 19.45 uur
14-01-2014 Nieuwjaarsreceptie SNO - aanvang 20.30 uur
18-01-2014 NK zaalvoetbal voor COVS-teams in Leek
 
De Pen:
Hallo allemaal,
 
Ten eerste wil ik Kevin bedanken voor het doorgeven van ‘De Pen’.
Ik ben Wessel Nijmeijer en ik ben 25 jaar. Geboren in Zwolle waarna ik nog in Assen heb gewoond en nu dus in Nijverdal woon.Zoals Kevin al vermeldde ben ik zijn buurman aan de Venkel en heb het er prima naar mijn zin.
 
Ik ben momenteel werkzaam bij de Jumbo in Zwolle. Dit doe ik al twee jaar in Zwolle en daarvoor was ik in Nijverdal werkzaam. Begonnen bij Super de Boer en dat werd dus later de Jumbo. Gelukkig kan ik mijn werk
goed combineren met het fluiten. Als er zomer- of winterstop is dan werk ik veelalde zaterdagen zodat ik de andere zaterdagen tijdens het voetbalseizoen vrij kan zijn voor het fluiten.Af en toe komt het wel eens voor dat ik de ochtend voorafgaand aan een wedstrijd moet werken,maar dat is vaak ook prima te combineren.
 
Ik heb zelf jaren gevoetbald bij Hulzense boys. Ben hier begonnen in de E’tjes en door gegaan tot de A. Na dit afgesloten te hebben, ben ik eerst een half jaar gaan fluiten voor de KNVB. Ik had al wat ervaring bij de club opgedaan, maar was er nog nier klaar voor om in mijn eentje op pad te gaan. Na dit half jaar heb ik besloten om weer te gaan voetballen in de senioren.Uiteindelijk ben ik blijven fluiten en ook wedstrijden van de senioren. Hierin heb ik me bij Hulzen kunnen ontwikkelen waardoor ik wel klaar was om alleen op pad te gaan. Dit doe ik nu dan ook al een paar jaar en dat bevalt prima. Dit is ook opgemerkt door de bond en ik zit nu op het TT AV. Ik leer dit jaar zeer veel bij en de zelfreflecties die we moeten maken geeft een kritische kijk naar jezelf waardoor je zelf sneller kunt ontwikkelen. Ook ben ik op het moment bezig met de cursus SO II. Deze hoop ik over twee weken afgerond te hebben.
 
De mooiste wedstrijden die ik tot nu toe gefloten heb zijn: WZC Wapenveld – EZC’84 (Derby met 400 man publiek), Vroomshoopse Boys 1 – Enter Vooruit 1 (debuut in de 2e klasse),  Lelystad ’67 3 – DSV ’61 2 (Promotie naar 2e klasse Reserve). Ook ben ik al een aantal keren als assistent mee geweest. OVC ommen – Ajax cape town aan het begin van dit seizoen en vorig seizoen in de beker Rohda Raalte 1 – sv DFS 1 zijn daarin de wedstrijden die ik als het mooist en leerzaamst ervaren heb. Op 15 november ben ik als 4e official bij de damesvan FC Twente geweest tegen FC Antwerp. Dit was een onderdeel van het TT AV. Ik hoop in de toekomst natuurlijk nog veel meer mooie wedstrijden er aan toe te kunnen voegen!!
 
Verder wil ik iedereen nog veel succes wensen dit lopende seizoenen dat er voor een ieder maar een mooi eind van het seizoen inzit!!
 
Ik wil ‘De Pen’ graag doorgeven aan de man die mij aan het begin begeleid heeft en altijd klaarstaat met een goede tip of zijn eigen ongezouten mening…. Jan Wijnberg
 
 
Het Bestuur van SNO Nijverdal wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2014!
 
Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)
P/A André Meulenkamp (Secretaris)
Paulus Potterstraat 18
7731 SX Ommen
Tel. 06-22457428
E-mail. secretaris@sno-nijverdal.nl

NKC’51 – Sportpark Gagelman    |   Sportlaan 1  7443 RC Nijverdal |   Tel: 0548-614127
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren