S.N.O. tweede op het NK zaalvoetbal

20 januari 2014

Op het NK zaalvoetbaltoernooi voor scheidsrechters in Leek zijn wij op de 2e plaats geëindigd. Dit toernooi is voor de beste 8 scheidsrechtersvereniging uit Nederland. Er hebben 8 scheidsrechtersverenigingen aan dit toernooi meegedaan uit Nederland. De volgende wedstrijden hebben we gespeeld in de poule: Oss-Uden – S.N.O .0-3, S.N.O.- Drachten 5-1, S.N.O. – Boxmeer/Cuijk , 1-1, 2.

Hiermede waren we 1e in de poule zodat we ons geplaatst hadden voor de kruisfinale. Winnaar in de andere poule was Groningen en 2e Zeeuws Vlaanderen zodat we tegen Zeeuws Vlaanderen in de kruisfinale moesten spelen. In deze zeer spannende halve finale speelden wij gelijk met 2-2. Zodat de strafschoppenserie een beslissing moest brengen. Het werd 5-4 voor SNO.

De finale wedstrijd ging tussen Boxmeer/Cuijk en SNO Het werd een zeer spannende finale waar in SNO eerst met 2-0 achter kwam tot aan 6.min voor het einde scoorde SNO,dus moesten we nog meer druk uit oefenen om tot scoren te komen en dat lukte ons, met bijna nog,maar helaas werden een paar goede kansen gemist zodat we de finale verloren en met de tweede plaats genoegen moesten nemen . Maar het team en de leiding hebben een prachtige en sportief voetbal toernooi gehad.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren