Evaluatie Recla 2000 Beloften Competitie

30 mei 2014

Geachte SNO Leden,

Onderstaand bericht is opgesteld door Anton Kreileman:

Afgelopen maandagavond ben ik naar een evaluatie vergadering geweest bij OZC, aangaande de Recla 2000 beloften competitie.

Ik heb als ervaring van SNO leden doorgegeven dat de wedstrijden als positief zijn ervaren. Weinig gezeur en in het algemeen sportief.

Vanuit de vergadering werd opgemerkt dat bij sommigen misverstand bestaat m.b.t. straftijd en/of gele kaarten. Ook de gang van zaken m.b.t. het aantal wissels en de regels m.b.t. "A" spelers bleken niet altijd bekend te zijn.
Dit terwijl e.e.a. duidelijk in de regels die op onze site zijn opgenomen is vastgelegd.
Het geeft natuurlijk geen goede uitstraling voor SNO wanneer hieromtrent vragen worden gesteld en/of de regels niet correct worden toegepast.

Ik zal in het volgend seizoen de leden nadrukkelijk op deze regels wijzen.

Verder was men zeer te spreken over de leiding van onze SNO scheidsrechters. De meesten bleken zich goed te hebben voorbereid en namen voor de wedstrijd contact op om zekerheid te hebben dat de wedstrijd door ging.
Tijdens de vergadering werd een voorstel ingediend om dit tournooi in het vervolg in de maand juni af te werken. Dit heeft een aantal voordelen voor de clubs die ik hier niet verder zal behandelen. Ik heb aangegeven dat dit voor ons geen bezwaar hoeft te zijn omdat we genoeg scheidsrechters hebben in deze verder meestal voetballoze maand. We zou men dan graag zien dat er bij de halve finales en finale trio's worden aangesteld. Ook dit lijkt mij geen probleem. Wel heb ik hen op het kostenaspect gewezen.
 
In de rondvraag heb ik aangegeven, dat ook SNO een aantal keren per jaar zelf voetbalt en dat een wedstrijdbal aangeboden door de sponsor op prijs zou worden gesteld. Dit n.a.v. de prijsuitreiking waarbij de eerste 3 verenigingen al naar gelang men 1e, 2e of 3e was geworden 1, 2 of 3 ballen als prijs kregen.
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

16Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00

Wij zijn trots op onze sponsoren