Jeugdspelregelwedstrijd SNO

31 januari 2011
Vrijdagavond 28 januari organiseerde de technische commissie van de Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) in het clubhuis van “NKC” een voorronde spelregelwedstrijd jeugd om de “Twente-bokaal”.
 
Er hadden zich helaas nogal wat verenigingen om uiteenlopende redenen afgemeld, maar toch werd een fijne spannende wedstrijd gespeeld tussen 2 teams van “DES” en 1 team van “De Zweef”. Iedere deelnemer kreeg 3 leesvragen, 5 quizvragen en 10 schriftelijke vragen voorgelegd.
 
Bij een leesvraag kiest de deelnemer uit de nummers 1 t/m 75 een nummer. De bij dat nummer behorende vraag verschijnt via de beamer op het bord met daarbij vier keuzeantwoorden. Via een bordje geeft de kandidaat aan welk antwoord zijns inziens het juiste is.

Bij de quizronde wordt de vraag voorgelezen en kan de kandidaat uitkiezen uit een 10-tal antwoorden. Ook nu maakt hij zijn antwoord duidelijk door het bordje met zijn keuze omhoog te houden.

Na een spannende wedstrijd, die onder leiding stond van de technische Commissie van SNO kon voorzitter Wim van der Velde de eerste prijs uitreiken aan het eerste team van DES en de tweede prijs aan het team van “De Zweef”. Op een nog vast te stellen datum kunnen deze twee teams meespelen in de finale om de “Twente-bokaal”. Het is niet ondenkbaar dat het tweede team van DES daaraan ook nog kan deelnemen.
 
 Piet Oldeman
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren