SNO - Cursus Kennismaken met Sport

23 februari 2011

Dinsdagavond 22 februari jl. werd aan een zestal jongeren het pupillen-scheidsrechter-certificaat uitgereikt.

Deze jongens (ditmaal waren er geen meisjes bij) hebben in het kader van “Kennismaken met Sport”, georganiseerd door de gemeente Hellendoorn, gedurende een zestal avonden van ieder één uur een cursus gevolgd om meer te weten te komen over de spelregels van het voetballen. Leden van de scheidsrechtersvereniging SNO hebben aan de hand van een overheadprojector de 17 voetbalspelregels uitgelegd. Ook werd het randgebeuren behandeld en de cursisten hebben een training van de scheidsrechters gevolgd. Op de slotavond hebben ze allemaal een tiental minuten een pupillenwedstrijd mogen leiden.

Alvorens overgegaan werd tot het uitreiken van de officiële KNVB-certificaten heeft de cursusleider Piet Oldeman namens SNO zijn dank uitgesproken, met name over het enthousiasme waarmee werd meegedaan. Hij had grote waardering voor de gemeente Hellendoorn, die op deze wijze de jeugd op de plezierige wijze kennis laat maken met de sport. Het verheugde hem evenzeer dat de ouders belangstelling toonden door bij deze uitreiking aanwezig te zijn. Hij bracht ter sprake dat naast het officiële KNVB-certificaat ook een “SNO”-certificaat uitgereikt zou worden met een bijbehorende syllabus van het behandelde van de 6 cursus avonden.

De voorzitter van SNO, Wim van der Velde, reikte nadat hij de cursusleiders Gerard Scheperman en Piet Oldeman en de belangstellende ouders had bedankt en de cursisten zijn felicitaties had aangeboden, de certificaten, een scheidsrechterstasje met inhoud en een gratis lidmaatschap van SNO uit aan:
Berry Grotenhuis, Jim Bolink, Job Oldenhof, Joey Beltman, Jesse Heerschap en Rick Klumperman.

Namens de “SNO” werd door de PR functionaris Gerard Westenbroek aan de gecertificeerden een “SNO” t-shirt aangeboden en als klap op de vuurpijl bezoekt de hele groep op 18 maart a.s. de betaald voetbalwedstrijd FC Zwolle  tegen RBC.

Eén van de ouders sprak een woord van dank richting de cursusleiders en SNO en had daarbij de indruk gekregen dat er met enthousiasme was gewerkt. Dit werd onderstreept door een spontaan applaus.

 

 Klik hier voor meer foto's.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren