Loting Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi.

02 november 2014

Tijdens het Voorzittersoverleg van 27 oktober 2014 werd de loting verricht voor het 36e Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi, het districtstoernooi Zaalvoetbal van COVS District Oost.

in verband met de tijd en de beschikbaarheid van de Sporthal ’t Huiken te Elburg, wordt er dit keer gespeeld in 3 poules van 4 teams. Zij spelen een halve competitie tegen elkaar.
De winnaars van elke poule gaan in een volgende finalepoule. De nummers 2 gaan eveneens in een vervolgpoule voor de 4e, 5e en 6e plaats. De nummers 3 gaan ook in een vervolgpoule voor de plaatsen 7, 8 en 9. De nummers 4 van elke poule strijden tenslotte om de plaatsen 10, 11 en 12.
Dat houdt in dat alle COVS-groepen tot de afloop van het toernooi, dus tot aan de prijsuitreiking mee blijven spelen in het toernooi en dus niet halverwege huiswaarts kunnen keren.

Nadat de laatste finale poulewedstrijden zijn gespeeld, is de winnaar dus bekend en hoeven er geen kruisfinalewedstrijden meer te worden gespeeld.

De loting heeft tijdens het Voorzittersoverleg, onder het toeziend oog van het Districtsbestuur en de 10 aanwezige COVS-groepen, het volgende resultaat opgeleverd.

De volgorde van de nummers 1 tot en met 4 in de poules kan wellicht nog veranderen in verband met het speelschema. COVS-groepen, die zich dichterbij Elburg bevinden, worden in verband met de reistijd

van de andere COVS-groepen eerder in het speelschema ingepast.

Tijdens het Voorzittersoverleg kwam de volgende poule-indeling uit de bus.

Poule A                                                                            

1. Zutphen                                                                        

2. Apeldoorn                                                                     

3. Deventer                                                                       

4. Hengelo                                                                 

Poule B

1. Arnhem

2. Nijmegen

3. Doetinchem

4. Nijverdal

Poule C

1. Noord Oost Twente

2. Zwolle

3. Winterswijk

4. Almelo

Wanneer er onverhoopt toch nog afmeldingen gebeuren, dat wordt er, afhankelijk van het aantal deelnemende COVS-groepen gespeeld in twee poules van 5 en 6 teams of van twee poules van 5 COVS-teams.Vooralsnog gaat het bestuur van de SZO er vanuit, dat er 12 van de 13 COVS-groepen zullen deelnemen. In dat geval treedt de uitgevoerde loting met het daarop afgestelde programma in werking.

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren