JALV SNO met huldigingen

04 april 2011

Maandag 4 april jongstleden vond de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van SNO in het clubgebouw van NKC'51 in Nijverdal.

Huldigingen
Tijdens de vergadering die overigens zeer matig werd bezocht, vonden er een tweetal huldigingen plaats. Jacob Calkhoven werd voor zijn 40-jarig lidmaatschap onderscheiden met een gouden speld van de COVS en hij ontving van voorzitter Wim van der Velde van SNO een mooi weerstation voor het 40-jarig lidmaatschap van SNO.

Julian Arrindell werd ook gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap van zowel SNO als COVS. Hij ontving van Herman Albersen (bestuurslid COVS district Oost) een prachtige zilveren speld. De voorzitter van SNO decoreerde Julian eveneens met een mooie speld van SNO.

Na deze onderscheiding in ontvangst te hebben genomen, werd Julian Arrindell nogmaals naar voren geroepen. Vanwege zijn vele werkzaamheden en inzet voor SNO (als lid en voorzitter van de technische commissie en ruim 10 jaar bestuurslid), werd hij benoemd als "Lid van Verdienste". Julian kreeg een medaille overhandigd en een oorkonde uitgereikt.

Bestuursmutaties
Bij de bestuursverkiezing waren aftredend en herkiesbaar: voorzitter Wim van der Velde en bestuurslid Julian Arrindell. Beiden werden herkozen. Gert Maneschijn stopt als bestuurslid vanwege andere maatschappelijke activiteiten en secretaris Gert Schuurman stopt in verband met gezondheidsproblemen. André Meulenkamp en Jan Mulder werden met instemming van de leden gekozen tot nieuwe bestuursleden.

Bekers
De prestatiebeker ging dit jaar naar de Technische Commissie van SNO. E.e.a. als beloning voor hun vele activiteiten op spelregelgebied en met name voor de uitstekende verzorging van de jaarlijkse cursus "Kennismaken met Sport".
De "Hendrik Stegeman" bokaal voor de beste spelregelkenner van SNO werd uitgereikt aan Gert Maneschijn.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren