Regioteam versus Fc Twente All Stars

25 mei 2015

Op zaterdag 06 juni is de jaarlijkse wedstrijd tussen het regioteam en een aansprekende tegenstander

Dit jaar is dit het Fc Twente All Stars team.
Vanaf 2010 speelt het regioteam gemeente Hardenberg jaarlijks een wedstrijd, het is dit jaar alweer de 6de  keer dat deze activiteit wordt georganiseerd.
Tot en met 2022 zijn er aanmeldingen van kandidaten voor de organisatie van de jaarlijkse wedstrijd.
Tenuesponsor.
Wildkamp BV tenuesponsor van het regioteam waardoor het regioteam de beschikking heeft over een prachtig tenue. Hiervoor zijn wij Wildkamp BV zeer erkentelijk.

Wedstrijd 2015.
Het regioteam gemeente Hardenberg speelt haar jaarlijkse wedstrijd op zaterdagavond 6 juni 2015, aanvang 18.00 uur bij vv Kloosterhaar (Sportpark de Polderhoek, Sportstraat, Kloosterhaar) tegen FC TWENTE ALL STARS.

De coaching / begeleiding van het regioteam is in handen van Gert Heerkes (komend seizoen assistent-trainer FC Emmen ), Michel Jansen (assistent trainer FC Twente) en Arend Slot (onder andere ex-trainer vv Bergentheim en HHC).
Medische verzorging; Piet Kampman, verzorger van HHC Hardenberg
Jan Seinen heeft besloten te stoppen met de medische verzorging. Vanaf deze plaats bedanken wij Jan voor het vervullen van die taak gedurende de eerste 5 jaar.
De coaching / begeleiding van het FC Twente All Stars team is in handen van Eddy Achterberg en Jan Bronkers, eveneens oud spelers. Spelers van het All Stars team zijn allemaal oud spelers die in de negentiger jaren en daarna actief waren voor FC Twente maar waarvan een aantal nu nog op een hoog niveau acteert. Omdat de spelers niet altijd beschikbaar zijn bestaat de groep uit ruim veertig namen en speelt Oud FC Twente in wisselende samenstelling.

Goed doel
FC Twente All Stars team stelt een cheque van 500 euro ter beschikking aan een goed doel binnen de gemeente Hardenberg. De cheque wordt op de avond van de wedstrijd overhandigd. Als goed doel is de Hospice Groep Vechtzathe te Hardenberg uitgekozen.

Samenstelling selectie.
Zoals gebruikelijk zal tenminste 1 speler van elke voetbalvereniging binnen de gemeente Hardenberg worden uitgenodigd voor het regioteam. .
De overige plaatsen zullen worden ingevuld door middel van selectie van spelers, die woonachtig zijn (geweest) in de gemeente Hardenberg en die nu elders spelen, hetzij bij een BVO, hetzij op top- amateurniveau.

Voor alle geselecteerde spelers geldt een en ander uiteraard onder voorbehoud van eventuele blessures, nacompetitie- en beslissingswedstrijden.

Mocht daardoor een speler verhinderd zijn, dan wordt een vervanger geselecteerd. Afhankelijk van de reden komt deze speler uit de eigen vereniging dan wel van een andere vereniging (bv bij nacompetitie) dan wel uit ons standby bestand.

Presentatie -avond Regioteam.
Op donderdag 28 mei as., aanvang 20.00 uur vindt de presentatie van het regioteam aan de pers en andere belangstellenden plaats in het clubhuis van vv Kloosterhaar.
De inhoud en vormgeving van deze avond is reeds ingevuld. Onder andere wordt een lezing / presentatie gegeven met als onderwerp Mental Coaching in het (amateur) voetbal door Rik Platvoet, oud betaald voetbalspeler van onder andere FC Twente.
Gelet op de presentatie Mental Coaching denken wij dat dit ook zeer interessant zou kunnen zijn voor uw kader en uw trainers.

Ook zal de Hospice Groep Hardenberg zichzelf kort presenteren.

Op de wedstrijdavond zal de bokaal voor de topscorer van de gemeente Hardenberg door afwezigheid van hem niet worden uitgereikt.
Wel worden op die avond de Fair Play prijzen uitgereikt.

Facebook
Zoals u bekend is, beheert Hans Heering – naast de uitvoering van de PR activiteiten– de facebookpagina van het regioteam. Wij hopen dat nog meer mensen de pagina gaan liken. Vanaf dit jaar hebben wij jaarlijks een entreekaartenactie. Elke 50ste liker ontvangt 2 entreekaarten voor de komende wedstrijd (de volgende is de 300ste liker) en er zullen jaarljks minimaal 3 sets van 2 entreekaarten worden verloot onder de likers.
FACEBOOK http://www.facebook.com/regioteamgemeentehardenberg
(klik dan op vind ik leuk)
Wij verwelkomen u graag op de presentatie-avond en op de wedstrijddag.

Regioteam selectie 2015.
Rugnr naam vereniging
1. Jelle Brinks vv Marienberg
2. Erik Hein vv EMMS
3. Lars Kikkert vv Bergentheim
4. Dirk Muis vv Berkum
5. Leo Scheepmaker vv Dos’37
6. Erwin Breukelman vv HZVV
7. Silas Prijs vv Kloosterhaar
8. Menno Heerkes sc Heracles
9. Dennis Krohne vv HHC Hardenberg
10. Roy Meijerink vv Hardenberg’85
11. Igor Tangenberg vv DKB
12. Tom Heerkes PEC Zwolle
13. Ewout Spijker sc Lutten
14. Dennis Fernim sc Balkbrug
15. Gerjon Otten vv Bruchterveld
16. Nog te selecteren keeper
17. Richard Seinen vv Avereest
18. Martijn Hamhuis vv SCD
19. Marco Hulst sv Dedemsvaart
20. Jorian Wubs sv Gramsbergen
21. Kevin Prijs vv SVV

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren