Geslaagd Rekla 2000 toernooi editie 2015

15 juni 2015

Zaterdag 13 juni werd onder wisselende weersomstandigheden dit toernooi gespeeld.

Het Rekla 2000 beloftentoernooi is gewonnen door de organiserende vereniging Hardenberg ‘85. Het toernooi werd dit jaar in een nieuwe opzet gespeeld. Geen competitie door het seizoen heen, maar een 1-daags toernooi. Na een tweetal late afmeldingen werd het toernooi uiteindelijk gespeeld met 7 teams, waarbij Hardenberg ‘85 met 2 teams meedeed. Verder gaven SVV/Kloosterhaar, Deto, Voorwaarts, JVZ en Hollandscheveld acte de presence. Vanaf 10:30 werd een halve competitie afgewerkt waarbij er door de talenten van de diverse clubs mooi voetbal werd getoond. Er werd met de nodige passie maar met sportiviteit gestreden om de toernooiwinst. De scheidsrechters, de heren ten Brake, van Otten, Wijnberg en Hiemstra leidden de wedstrijden in goede banen. Na de halve competitie speelden de hoogst geplaatste 4 teams de halve finale. Voorwaarts versloeg Deto en Hardenberg ‘85 wist de wedstrijd tegen JVZ te winnen. Hierdoor werd de strijd om de 3e / 4e plaats gespeeld tussen Deto en JVZ, welke uiteindelijk door Deto werd gewonnen. De finale tussen Hardenberg ‘85 en Voorwaarts was spannend en er waren kansen voor beide teams om er met de toernooi winst er van door te gaan. Uiteindelijk wist Mark Jansonius kort voor tijd de winnende goal te maken en hiermee de toernooi winst voor Hardenberg ‘85 binnen te halen. Een mooie binnenkomer voor de nieuwe hoofdtrainer Bert Snippe, die samen met Mark ten Kate en Gerko Doldersum, de voorbereidende trainingen en de wedstrijdcoaching op zich had genomen, om dit Rekla 2000 toernooi te winnen.

De prijsuitreiking werd namens toernooi sponsor Rekla 2000 door Henk Buitenhuis gedaan, die de organiserende vereniging complimenteerde met de uitstekende organisatie en aanvoerder Jeffrey Brinkman de beker overhandigde.

Kortom, een succesvol Rekla 2000 beloftentoernooi nieuwe stijl wat zeker volgend jaar een vervolg gaat krijgen.