Stan door in scoutingtraject en Sporttalent 2015

01 juli 2015

!!..STAN DOOR IN SCOUTINGTRAJECT BIJ ERIC BRAAMHAAR EN VERKOZEN TOT JEUGDTALENT 2015 TIJDENS SPORTGALA "SPORTDORP LUTTENBERG"..!!

Het gaat Stan de laatste weken wel erg voor de wind.

Op zaterdag 20 juni mocht Stan samen met 24 andere mannen aantreden tijdens de scoutingsdag in Enter. Dit was een leerzame dag voor de jongens. 's Morgens moesten ze elkaar interviewen waarna ze de ander moesten presenteren voor de groep.

Na de middag kregen zij looptraining en daarna uitleg van Eric Braamhaar omtrent looplijnen e.d. Vervolgens spelregels om hier met elkaar over te discussiëren.

En toen begon het wachten en nu maar hopen op een goede uitslag. Maandag kwam het verlossende mailtje met het bericht dat Stan en 8 andere jongens waren opgenomen in de scoutinggroep.

Een paar dagen later zag Stan tot zijn stomme verbazing in het plaatselijke dorpsblad dat hij was genomineerd voor "Jeugdtalent 2015".

Zaterdag 27 juni was er een groots sportgala in de sporthal in Luttenberg georganiseerd. Stan (in 3-delig pak) kon dan ook zijn geluk niet op toen hij hoorde dat hij tot "Jeugdtalent 2015" was verkozen.

Zijn drive om zijn droom te verwezenlijken is alleen maar groter geworden..!!

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren