Geslaagde clubavond

07 oktober 2015

Heren scheidsrechters,

Op dinsdag 06 Oktober heeft de eerste clubavond van het seizoen 2015 / 2016 plaatsgevonden. Wij, als bestuur, zijn verheugd om te melden dat bij deze clubavond meer dan 35 leden aanwezig waren.

Allereerst nam voorzitter van der Velde het woord. Hij sprak over het feit dat hij met alle commissies binnen de SNO heeft gesproken. Wij willen als bestuur namelijk inzichtelijk krijgen waar alle commissies mee bezig zijn en op welke wijze wij ze daarbij kunnen ondersteunen. De voorzitter gaf aan dat hij enkele goede tips en tricks heeft ontvangen van de diverse commissieleden. Hier gaan wij als bestuur uiteraard mee aan de gang. Daarnaast werd er kort gesproken over de verbouwing bij NKC’51.

In het tweede gedeelte van de avond stonden Hans Groenhuijsen en Andre Meulenkamp stil bij de ‘SNO enquête’. Op een zeer professionele wijze werd er een inzicht gegeven over de wijze waarop de (40) deelnemende verenigingen worden beoordeeld. Dit seizoen is het derde seizoen waarin we met de enquête werken. Ook dit jaar hebben Hans en Andre de enquête weer verder weten te optimaliseren.

Er werd uiteraard ook stilgestaan bij de winnaar van het seizoen 2015 / 2016: V.V. Bruchterveld. Via deze weg willen we nogmaals de voetbalvereniging V.V. Bruchterveld van harte feliciteren met deze prestigieuze prijs. Andre Meulenkamp overhandigde aan het bestuur van V.V. Bruchterveld een mooie oorkonde. Daarnaast gaat de technische commissie een lezing (op het gebied van spelregels) verzorgen voor de jeugdleden van V.V. Bruchterveld.

In het laatste gedeelte van de avond werd er een interactief programma gedraaid door Maikel van Munster en Maurice Paarhuis. Bij deze (interactieve) presentatie werden er diverse stellingen en situaties nader besproken en werd er naar de mening gevraagd van de aanwezigen. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:   

-Op welke wijze  kun je je goed voorbereiden op een wedstrijd

-Hoe ziet je warming-up eruit

-Wat doe je wel/niet in de bestuurskamer

-Hoe ga je om met vervelend publiek

-Hoe ga je om met vervelende trainers

-Hoe ga je om met spelers die herhaaldelijk commentaar hebben op de leiding

-Welke afspraken maak je met (club)assistenten

Alle aanwezigen deden goed mee. Er werden enkele goede discussies gevoerd onder de leden.

Al met al kunnen wij als bestuur terugkijken op een geslaagde eerste clubavond van het nieuwe seizoen.

Een sportieve groet,

Het bestuur 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren