Aanspreekpunt Excessen

11 november 2015

Helaas horen we het de laatste tijd steeds vaker: geweld op en rond het voetbalveld. Massale vechtpartijen; scheidsrechter die worden aangevallen of supporters die zich mengen in het geheel.

Wij, als bestuur van SNO, hechten veel waarde aan een goede begeleiding van onze scheidsrechters, in situaties waarin onze jongens met dergelijke excessen te maken krijgen. Denk hierbij aan hulp m.b.t. het schrijven van rapporten. Het is van cruciaal belang alles goed vast te leggen. Daarnaast willen we de scheidsrechters begeleiden bij eventuele hoorzittingen.

Indien jij als scheidsrechter te maken krijgt met dergelijke excessen, dan kun je Maurice Paarhuis benaderen. Namens het bestuur is hij aangewezen als contactpersoon voor dergelijke zaken. Ook in gevallen dat je vragen hebt over het invullen van een strafrapport en je komt er niet helemaal uit, kun je hem benaderen voor vragen c.q. advies.

Aangezien wij als bestuur merken dat scheidsrechters het soms lastig vinden om bij een strafrapport het e.e.a. goed op papier te plaatsen, zullen wij bij de clubavond van 15 december stil staan bij het strafrapport. Hoe vul je hem goed in? Wat zet je wel in het rapport? En wat beslist niet.

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren