Geslaagde clubavond

16 december 2015

Heren scheidsrechters,

Gisteren (dinsdag 15 December) stond de laatste clubavond van het kalenderjaar 2015 gepland. Allereerst stond de voorzitter stil bij de nieuwbouwplannen van NKC’51. Wij, als SNO, gaan hier (uiteraard) ook een financiële bijdrage aan leveren.

Nadat hier uitvoerig over werd gesproken met de leden, stond de rest van de avond in het teken van strafrapporten. Sinds dit jaar zijn de strafcodes aangepast. Maikel van Munster en Maurice Paarhuis bespraken alle strafcodes uitvoerig (zowel aan de hand van theorie als wel aan de hand van diverse video beelden). Nadat alle codes uitvoerig waren besproken, mochten alle aanwezigen een strafrapport maken over een videobeeld van Dries Mertens.

Deze strafrapporten werden centraal behandeld. Daarnaast gaven Maikel en Maurice hun visie over het geheel. Daarna gaf Maurice enkele tips over de wijze waarop je het beste een strafrapport kunt invullen.

Tot slot werd er nog een tweede (video) situatie nader bekeken, ditmaal betrof het een code 2 overtreding (ontnemen van een duidelijke scoringskans). Ook deze werd centraal behandeld. Het is voor ons als bestuur erg leuk om te zien dat iedereen enthousiast mee deed en dat er leuke discussies ontstonden.

Kortom, wij kijken als bestuur terug op een geslaagde laatste clubavond van 2015. Rest ons nog alle leden fijne kerstdagen te wensen en een voorspoedig maar vooral gezond 2016.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis  

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren