Nieuwsbrief SNO - Februari 2015‏

08 februari 2016
Aan:
- Leden van SNO;
- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;
- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord
- COVS Zustergroepen.
 
Uitnodiging:
Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.
Datum: Dinsdag 16 februari 2016
Tijd: 20:30 uur, aansluitend aan de training;
Bijzonderheid: De training start om 19:15 uur;
Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;
Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur, spelregels o.l.v. onze T.C.
 
Wel en wee:
Hans Luiken heeft weer last gehad van zijn achilles pees. Gelukkig heeft hij de training weer hervat.
 
Van de voorzitter:

Zo voor de eerste nieuwsbrief van 2016 wordt het mij als voorzitter wel heel makkelijk om in ieder geval een begin te hebben,

SNO Nijverdal voor het eerst in haar bestaan NK zaalvoetbal kampioen COVS,

Nadat het veld voetbal NK al enige malen op onze naam was gezet was zaterdag 16 Januari de beurt aan de zaal titel. En dan zie je wat werklust voor elkaar kan betekenen, ik heb de jongens nog nooit zo verbeten zien vechten voor resultaat, en de vechtlust compenseerde de technische kwaliteit dermate dat de titel na winst op Groningen in de finale mee kon naar Nijverdal.

Het was de rit naar Geleen dan ook meer dan waard, en volgend jaar gaat SNO de titel verdedigen in Dalfsen.

Op een COVS gelegenheid zoals tijdens het NK zaal, kom je tijdens het nuttigen van een heerlijke Limburgse vlaai in gesprek met andere vertegenwoordigers van COVS lid verenigingen, Je hoort dan dat landelijk gezien de reacties op de samenstelling van de wedstrijd pakketten KNVB hoofdzakelijk negatief is, en je vraagt je dan ook af of dit soort signalen de KNVB bereiken via de COVS districten of de VCN.

Mijn zorg hierover heb ik meerdere keren uitgesproken, maar ik denk dat de plannen al dermate ver zijn dat de VCN/COVS haar beurt voorbij heeft laten gaan.

De voorzitter van Sittard Geleen in mijn ogen een oudere mijnheer, zei het passend, in al de jaren dat hij via de COVS contact had onderhouden met de KNVB lijkt het wel of er over twee verschillende kampen gepraat wordt, en zowel de COVS als de KNVB horen hetzelfde na te streven, een goed functionerend klimaat voor de officials, de rapporteurs en scheidsrechters.

En twee organisaties die zo duidelijk hetzelfde doel voor ogen hebben, lijken verder van elkaar verwijderd dan ooit te voren. De financiële reorganisatie binnen de KNVB met als gevolg het halveren van de service centra zal zuiver op de graat wel nodig zijn. Maar een bezuiniging kost vaak meer dan je op voorhand hebt ingecalculeerd, en ik hoop niet dat straks de scheidsrechters en rapporteurs de dupe hiervan blijken te zijn.

De nieuws uitwisseling  via mail facebook en whats app gaat ontzettend snel, en ik ben daar zelf ook best wel eens actief op. Zo hebben wij een whats app groep voor het bestuur aangemaakt, de lijntjes worden hierdoor kort en dat is ook nodig aangezien de bestuursleden nogal ver van elkaar verwijderd wonen en allemaal hun eigen drukke agenda hebben.

Maar daar tussendoor ben ik ook wel een goed luisteraar, en hoor ik zo nu en dan wel eens opmerkingen voorbij komen in een vorm van onbegrip “hoe het bestuur ……. ??” En diegenen die met vragen over het beleid en beslissingen en overige zaken zitten ben ik altijd aanspreekbaar, Ik ben iedere dinsdagavond aanwezig in Nijverdal.

En zolang ik train dan ben ik Wim, en na de training ben ik wanneer gewenst zoals gedurende de laatste 10 jaar beschikbaar voor vragen zoals dat verwacht mag worden van een voorzitter.

2016 is begonnen en wij als SNO moeten de media in de gaten houden wat de ontwikkelingen zijn, als bestuur kunnen wij niet alles zelf, onze commissies kunnen ook niet alles zelf.

Op de nieuwjaar receptie heb ik het al genoemd, jullie als onze leden moeten ook jullie verantwoording hierin nemen en dan komt een goed en mooi resultaat vanzelf, kijk maar naar onze zaalvoetballers wat je met elkaar voor elkaar kunt bereiken.

Wim van der Velde

Agenda:

11 feb 2016  20.00  Bestuursvergadering  NKC'51
 16 feb 2016  20.30  Clubavond SNO (Technische Commissie)  NKC'51
 04 mrt 2016  NNB  (Oefen)Spelregelwedstrijd  Enschede
 04 april 2016  20.00  Jaarlijke Algemene Leden Vergadering  NKC'51
 22 april 2016  NNB  Districtfinale Spelregelwedstrijd  NNB
 26 april 2016  20.30  Clubavond SNO (Externe spreker)  NKC'51
 18 juni 2016  10.00  IJssel en Berkel Toernooi  Voorst
 18 juni 2016  16.00  Feestavond SNO Nijverdal  Actief Overijssel
 
 
Feestavond:

Via deze weg willen wij jullie (als ontspanningscommissie van de SNO) alvast mededelen dat de jaarlijkse feestavond dit seizoen gehouden zal worden op zaterdag 18 Juni 2016. Noteer deze datum alvast in jullie agenda. Nadere informatie zal ter zijner tijd volgen.

Een sportieve groet,

De Ontspanningscommissie

Maikel van Munster, Gert Ekkel, Maurice Paarhuis 

Sponsor in beeld: 
Arjan Kelder Auto's
 
Alle inruil is welkom; Auto, Camper, Boot, Motor.

Na eerst als monteur en later als verkoper gewerkt te hebben bij een dealerbedrijf ben ik in 1996 voor mezelf begonnen. Ik heb mijn bedrijf samen met mijn vrouw opgericht, en de taken zijn op dit moment goed verdeeld. 
Onze onderneming richt zich voornamelijk op de verkoop van ex-lease auto's. Alle auto's zijn voorzien van onderhoudsboekjes en zijn tevens altijd dealer onderhouden geweest. Het aanbod is altijd gevarieerd wat betreft merk en prijsklasse. Omdat wij niet vanuit een dure showroom verkopen, zijn onze prijzen erg laag. Inruil van uw occasion is altijd bespreekbaar. 
Tevens hebben we een online verbinding met de Nationale Auto Pas zodat we ook aantoonbaar kunnen laten zien dat we met uitsluitend correcte km. standen werken. 
Sinds 01-11-2005 is Bennie Hogenbirk bij ons komen werken om een gedeelte van de verkoop over te nemen. 
Per juni 2006 is ons verkoopoppervlak verdubbeld naar 2500 m2. 
Doordat het steeds drukker wordt, is per mei 2010 Carlo Broekmate bij ons komen werken. Carlo doet de koopzondagen en tevens alle voorkomende werkzaamheden. Tevens is hij het aanspreekpunt voor bezichtigingen buiten werktijd. 
Kortom, kom eens langs voor een proefrit, een inruilprijs of gewoon een kop koffie. Tot ziens
 
Kelder Auto's V.o.f.
Energiestraat 5
7442 DA Nijverdal
Tel: 0548-619687

Dus denk altijd aan 1 van onze sponsors bij aankoop of gebruik van......

 
De Pen:

Mijn naam is Marvin van der Veen. In het dagelijks leven studeer ik aan het mbo de opleiding onderwijsassistent, daarbij naast loop ik nog twee dagen stage in de week. Mijn verdere hobby’s zijn naast het fluiten; turnen en springgroep dit doe ik beide 1x in de week. Toen ik 6 jaar was ben ik lid geworden van vv Hulzense Boys, hier heb ik 9 jaar gevoetbald. Nadat ik in groep 8 kennis maken met sport deed bij SNO en toen ik dat had afgerond. Ben ik begonnen met fluiten bij de club, na enkele jaren ben ik gestopt met voetballen en ben ik bij SNO gekomen om mijn conditie op pijl te houden. Na een tijdje werd mij gevraagd als ik de BOS cursus wou doen, die opleiding heb ik toen gevolgd Juventa’12 in Wierden.  Ik fluit nu 2 jaar in groep 24, vorig jaar ben ik helaas niet gepromoveerd want ik had maar één rapport. Hopelijk kan ik na dit seizoen wel een stapje hoger op doen.

Vorig jaar heb ik er voor gekozen om de opleiding assistent-scheidsrechter te gaan volgen, nadat ik deze opleiding had gehaald ben ik vanaf dit seizoen ook gaan vlaggen. De bedoeling van de bond is dan dat ik drie wedstrijden in de maand fluit en één wedstrijd vlag. Waarom ik de keuze heb gemaakt om er ook bij te gaan vlaggen is, dat ik het vlaggen ook super leuk vind om te doen en je hebt een hele andere taak als assistent.

M.v.g.

Marvin van der Veen

Het Bestuur van SNO Nijverdal wenst iedereen, na een welverdiende winterstop, weer veel plezier met de komende wedstrijden!!

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren