JALV van de SNO

07 april 2016

Op 4 april j.l. werd in de kantine van NKC 51 weer de JALV van de SNO gehouden.

Onze voorzitter Wim van der Velde begon, voordat de vergadering officcieel werd geopend, met een prima speech. Ook hierin een moment van stilte voor de mensen die ons zijn ontvallen in het afgelopen jaar. 

Vanaf punt 1, in een goed gevulde kantine met o.a. afgevaardigden van onze zuster verenigingen Zwolle, Deventer en Hengelo, werd de vergadering bekwaam geleid door onze voorzitter. 

De secretaris en peningmeester hadden alles prima voor elkaar zodat we snel door de punten heen konden. Bij het punt bestuurbeleid werd er tijd genomen om enkele jubilarissen te huldigen. Wijnberg, v.d.Werff en Galgenbeld werden voor 25 jaar naar voren geroepen. Beldman was op zijn beurt 40 jaar lid van de SNO.

Er werd afscheid genomen van leden die zich hadden ingezet voor de TC commissie. Henk Poffers en Jan Klein Gansey werden door de voorzitter bedankt voor hun inzet.

Maikel van Munster mocht de Hendrik Jan bokaal overhandig aan de beste spelregelkenner van de SNO. Gerwin Moeken was de trotse winnaar.

De prestatie beker werd overhandigd aan Anton Krieleman. Vanwege o.a. zijn tomeloze inzet voor SNO.

Hans Marsman van de COVS en Jan van Dijk van de KNVB hadden nog prima woorden voor de aanwezigen.

Rond 22.00 kon de voorzitter de vergadering besluiten met woorden van dank aan de leden, zuster verenigingen, COVS, KNVB en aan het bar personeel van de NKC 51

Andre Meulenkamp - secretaris

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren