Wat kan ik als wedstrijdofficial met de Wedstrijdzaken-app?

16 oktober 2016

Beste official,

Sinds dit seizoen wordt de KNVB Wedstrijdzaken-app gebruikt door wedstrijdofficials in het zaalvoetbal. Zij gebruiken de applicatie voor het bekijken van hun aanstellingen en het invullen van het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF), inclusief het controleren van de digitale spelerspassen. Dit geldt specifiek voor het zaalvoetbal. De app bevat echter ook functies die bruikbaar zijn voor de wedstrijdofficials in het veldvoetbal.

De app bevat voor wedstrijdofficials veldvoetbal onder meer het persoonlijke wedstrijdprogramma (de aanstellingen), de uitslagen en wedstrijdverslagen. Dit geldt ook voor verenigingsscheidsrechters in het veldvoetbal. Zodra zij door hun vereniging worden aangesteld via Sportlink Club, zien zij dat in het persoonlijk programma in de Wedstrijdzaken-app en ontvangen zij een bericht (push notificatie).

Ten tweede kan je via de Wedstrijdzaken-app jezelf (veld- en zaalvoetbal) afmelden in het geval je verhinderd bent. Dat kon al via het Official Portaal, maar nu ook via de app.

Klik hier voor de uitleg van deze functie.

Mobiel Digitaal wedstrijdformulier veldvoetbal
Het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) is nog niet beschikbaar in het veldvoetbal. In het veldvoetbal start de KNVB binnenkort wel met een proef om het mobiele digitale wedstrijdformulier in de praktijk met verenigingen en wedstrijdofficials te testen. Betrokken verenigingen en wedstrijdofficials worden daar uiteraard over geïnformeerd.

Afhankelijk van de uitkomsten van deze pilot, zal de planning van het beschikbaar stellen van het mDWF veldvoetbal in de Wedstrijdzaken-app worden bepaald.

Wedstrijdzaken app in gebruik nemen
Hier vind je de uitleg hoe je de app in gebruik kan nemen. De Wedstrijdzaken-app is beschikbaar in de Apple Appstore en de Google Playstore.

Bij vragen contact opnemen met?
Voor vragen over het gebruik van de KNVB Wedstrijdzaken-app en het Official Portal kun je contact opnemen met je contactpersoon bij de KNVB of met Sportlink Services. Bereikbaar tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Tel: 088-7700500.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
Operationeel manager

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren