Resultaat loting Jan Willem van Essen Zaalvoetbaltoernooi

01 november 2016

Geachte collega’s,

Gisteravond is tijdens het Voorzittersoverleg van COVS District Oost de loting verricht voor het Districtstoernooi zaalvoetbal, het zogenoemde Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi.

De loting leverde het volgende resultaat op:

Poule A: Nijmegen 2, Noord Oost Twente, Arnhem, Enschede en Doetinchem;

Poule B: Nijverdal, Nijmegen 1, Almelo, Deventer en Zwolle.

Voor het wedstrijdschema, ga ik de namen wel in een andere volgorde plaatsen om zodoende de teams, die het dichtst bij Elburg zitten (Arnhem – Deventer – Zwolle) het vroegst te laten beginnen.

Ik hanteer immers een systeem met automatische programmering van het lunch- en wedstrijdschema en automatische berekening van de standen en de sportiviteit.

Door namen van COVS-teams op een andere plaats in de poule te plaatsen, worden deze teams op een andere plaats (vooraan) in het wedstrijdschema gepositioneerd. Zwolle kwam als laatste strookje voor poule B uit de bus, maar ik zet de naam van Zwolle op de eerste plaats, zodat zij vóór in het programma beginnen. Ik kan de naam poule A en poule B ook nog omwisselen, maar dan moest ik vakjes ook weer gaan wijzigen en daar wilde ik niet aan beginnen. De poule-indeling blijft uiteraard conform de loting, maar de namen van de COVS-groepen staan op andere plaatsen. Zie de bijgaande poule-indeling en bijbehorende wedstrijdschema.

De uitnodigingen met het programmaboekje ontvangen jullie nà mijn terugkomst uit Suriname – in de loop van week 50 – (week van 11 december tot/met 17 december 2016).

Met vriendelijke groet,

Jan Lahuis, secretaris SZO.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren