Informatie over vernieuwd sportlink oao

29 juli 2011
De KNVB gaat van start met een vernieuwde sportlink OAO
(Bron: www.knvb.nl)

Het seizoen 2010/’11 ligt net achter ons en wij hopen dat u een fijn seizoen achter de rug heeft. Wij zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Door middel van deze brief willen wij u op de hoogte stellen van enkele wijzigingen in uw Official Portaal. De term Official Portaal is de nieuwe benaming voor de OAO. Hiervoor is gekozen omdat niet alleen de aanstellingen hierin worden weergegeven maar dat dit portaal tevens gebruikt gaat worden voor andere toepassingen.
 
Wedstrijdformulier
U krijgt de mogelijkheid om het DWF te accorderen via het Official Portaal. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat u dit standaard via het Official Portaal doet. Dit is alleen toegestaan om het DWF te accorderen wanneer u uw wachtwoord bent vergeten of wanneer u niet de mogelijk heeft om het DWF te accorderen op het terrein.
 
Beoordelingsformulier
U bent de afgelopen jaren gewend geweest om uw beoordelingsformulier per post te ontvangen. Vanaf komend seizoen kunt u deze alleen nog bekijken via uw Official Portaal. Deze digitalisering zal een behoorlijke tijdwinst opleveren zodat wij uw rapport eerder in uw bezit kunnen stellen. Het biedt tevens de mogelijkheid om uw beoordelingen op ieder moment in te zien.Assistent scheidsrechters kunnen volgend seizoen helaas nog niet hun beoordelingsformulier bekijken via het Official Portaal. De beoordelingsformulieren zullen volgend seizoen via de mail verstuurd worden. Op dit moment zijn de voorbereidingen bezig om ook de beoordelingsformulieren voor assistent scheidsrechters in het Official Portaal beschikbaar te stellen, wij houden u hiervan op de hoogte.
 
Competitieprogramma en adresboek
Op nadrukkelijk verzoek van de officials krijgt u inzage in het totale competitieprogramma in het district via uw Official Portaal. Daarnaast zal het adresboek digitaal aan u beschikbaar worden gesteld waardoor u inzage krijgt in up-to-date adresgegevens en telefoonnummers van de verenigingen, officials en accommodaties.
 
Handleiding
In augustus kunt u van ons een handleiding verwachten waarin de bovenstaande functionaliteiten verder staan uitgewerkt.
 
Papierenversie
In principe wordt het beoordelingsformulier voor scheidsrechters niet meer op papier aangeleverd.Alleen als u niet beschikt over internet/mogelijkheid tot inloggen in uw OAO, kunt u een verzoek richten aan uw district om het formulier op papier te verkrijgen.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND
 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren