Loting Beker District Oost

25 maart 2017

In de periode van 21 februari t/m 8 maart zijn in districtsbekercompetitie van district Oost meerdere wedstrijden gespeeld waarbij twee rondes zijn afgewerkt.

Gevolg hiervan is dat de bekercompetitie is gevorderd tot de laatste 8. Na afloop van de op 11 maart jl. gespeelde competitiewedstrijd DUNO D. 1 – Nunspeet 1 heeft in het clubhuis van DUNO D. de loting plaats gevonden voor de kwartfinales en de daaropvolgende halve finales van de districtsbeker. In het onderstaande overzicht het resultaat van die loting. In het overzicht van de loting is ook het resultaat weergegeven van de loting, en het daaraan gekoppelde wedstrijdprogramma, voor de kwartfinales van de bekercompetitie voor reserve-elftallen categorie A. Deze teams hebben in de genoemde periode de 1/8-finales afgewerkt en zijn inmiddels ook toe aan de kwartfinales. 

De wedstrijden voor de kwartfinales staan in principe op het programma voor het paasweekend. Uiteraard zal dit mede afhankelijk zijn van het te spelen programma voor de reguliere competitie. In voorkomende gevallen kan dus sprake zijn van een afwijkende datum om te voorkomen dat een elftal binnen een te korte periode te veel wedstrijden zou moeten spelen. De beoogde datum voor de wedstrijden in de halve finales voor zowel de standaardelftallen alsook de reserve-elftallen is woensdag 26 april 2017.

Onderling overleg

Het staat verenigingen vrij om de wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen naar een andere aanvangstijd en/of datum. De wedstrijd uit de kwartfinale dient uiterlijk op 18 april 2017 gespeeld zijn. Voor de te zijner tijd te spelen wedstrijden in de halve finales geldt een uiterste speeldatum van woensdag 26 april 2017 waarbij ook weer geldt dat een wedstrijd eventueel in onderling overleg vroeger mag/kan worden afgewerkt.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren