Nieuwe Wedstrijdschema's Categorie A in 2017/’18

28 juni 2017

Met ingang van het seizoen 2017/'18 worden in het amateurvoetbal de wedstrijdschema’s voor de categorie A veldvoetbal aangepast. Met name voor de verdeling van wedstrijden over het seizoen zijn de wedstrijdschema’s van groot belang.

Elk seizoen geven de verenigingen bij de (digitale) inschrijving hun wensen voor het nieuwe seizoen aan. Deze wensen moeten leiden tot de gewenste verdeling van wedstrijden per weekend en over het seizoen heen. Speelt het eerste en tweede team gelijktijdig thuis? Of juist niet? Speelt de O17-1 gelijktijdig thuis met O19-1?

Wensen inwilligen

De reden van de aanpassing is dat de KNVB hierdoor de wensen van verenigingen maximaal kan inwilligen. De nieuwe schema’s bieden in vergelijking met de huidige schema’s meer mogelijkheden, wat positief is voor de verenigingen. Veel verenigingen gebruiken de wedstrijdschema’s, bijvoorbeeld voor de presentatiegids of website. Om die reden worden de schema’s voor de categorie A graag beschikbaar gesteld.

Per district kan worden besloten de nieuwe schema’s ook te hanteren voor competities in categorie B. Het district informeert uiteraard de verenigingen dan hierover.
 

 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren