Van de Voorzitter!!

11 december 2011

Van de voorzitter

Toen de web site begin dit jaar life ging, had ik direct de instelling dat ik niet een wekelijks stukje zou gaan schrijven, echter op de extra ledenvergadering van dinsdag 6 dec heb ik onder het agendapunt mededelingen bestuur onderstaande verwoord, als voorzitter vind ik het van belang dat ook de niet aanwezige leden hiervan kennis nemen.

Het bestuur heeft zich in de bestuursvergadering van 01 dec een spiegel voorgehouden, en besproken wat het lidmaatschap van SNO nu eigenlijk inhoudt en hoe onze leden dat lidmaatschap uitvoeren.

Lid van SNO is gebaseerd op vrijwillig lid worden van onze vereniging, echter het is geen vrijblijvendheid en schept toch enige verplichting, wij als bestuur hameren er steeds op dat onze leden hun gezicht moeten laten zien op de training, clubavond, spelregelwedstrijden en ga zo maar door wat SNO organiseert en waar SNO bij betrokken is.

Er is 4 x training in de maand, 1 x in de zes weken een clubavond, 1 x in de zes weken een bestuursvergadering gemiddeld 5 activiteiten per maand, en dan nog zijn er leden die niet in staat zijn om een van deze mogelijkheden te bezoeken, als bestuur vinden wij dat ieder lid minimaal 1 tot 2 x per maand op een activiteit aanwezig kan zijn.

Dat de leden ontzettend druk zijn met allerhande bezigheden geloven wij als bestuur direct, maar lidmaatschap van SNO is vrijwillig maar niet vrijblijvend, wat eigenlijk betekend dat indien je lid bent  van SNO,  het de normaalste zaak van de wereld is dat je dan ook op de activiteiten aanwezig bent.

Bij een paar zusterverenigingen is het ledenaantal dramatisch gezakt, en het bestuur van SNO vraagt om meer betrokkenheid van de leden, ik hoop dat een aantal leden van SNO hun verantwoording nemen en 20% actiever worden voor SNO dan dat ze nu op dit moment zijn, dan heb je een mooie trainingsgroep, kun je een spelregel team opbouwen waar je in ieder geval niet bent aangewezen op een kleine kern, en kun je SNO helpen zich beter te profileren.

Als SNO staan wij in Nederland bekend als een van de actiefste verenigingen, maar op dit moment kakken wij in, en onze leden moeten over de volle breedte actiever worden, ons als bestuur scherp houden, spreek ons maar op onze verantwoordingen aan, ik doe namelijk hetzelfde bij jullie.

 

Wim van der Velde

Voorzitter SNO

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren