KNVB Jaarverslag 2016/’17

28 oktober 2017

Geachte heer/mevrouw,

De KNVB presenteert hierbij het Jaarverslag 2016/’17.

Een verslag met aandacht voor de vele mooie en – helaas – ook minder mooie momenten van het afgelopen seizoen. Om met die laatste te beginnen: de sectie betaald voetbal kende bestuurlijk een roerige periode, de bondscoaches Danny Blind en Arjan van der Laan vertrokken tussentijds en het overlijden van collega Jacco Theunisse kwam hard aan. Gelukkig leverde 2016/’17 ook veel positiefs, zoals de ontwikkeling en invoering van het nieuwe pupillenvoetbal, de uitstekende prestaties van de Oranje jeugdteams en uiteraard het in alle opzichten geslaagde WEURO 2017.

Het thema van dit jaarverslag is Voetbal is voor iedereen. Een van de vijf speerpunten uit het beleidsplan Voetbal om van te Houden, waar de KNVB zich, samen met zijn partners, vol voor inzet. Via portretten van mensen die dag en nacht bezig zijn met voetbal, als speler dan wel vrijwilliger, hebben we dat thema in dit verslag extra vorm gegeven. 

Net als vorig seizoen verschijnt het KNVB Jaarverslag als een digitaal magazine, dat zowel op desktop, tablet als smartphone te bekijken is. Wij wensen u veel lees- en vooral kijkplezier. 

Directie KNVB

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren