Loting Beker 2de Ronde KNVB Beker District Oost

19 november 2017

In de periode van 1 tot en met 14 november zijn de wedstrijden gespeeld voor de 1e ronde van de districtsbeker voor de mannen standaard.

Op dinsdag 14 november heeft vervolgens in het clubhuis van TVC ‘28 de loting plaats gevonden voor de 2e ronde en de daaropvolgende 3e ronde (betreft een te spelen tussenronde). Aansluitend heeft op woensdag 15 november de loting plaats gevonden voor de 2e ronde van de districtsbeker voor de reserve-elftallen categorie A.

Hieronder is het resultaat van die beide lotingen terug te vinden. Als gevolg van deze lotingen is het programma vastgesteld waarbij de vastgestelde wedstrijddatum is terug te vinden achter de wedstrijd. 

In onderling overleg verplaatsen

Het staat verenigingen vrij om de wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen naar een andere aanvangstijd en/of datum. Daarbij geldt dat dit mag naar een vroegere datum. Een latere datum is eveneens toegestaan maar de wedstrijd moet uiterlijk 20 december worden gespeeld.

Het mag duidelijk zijn dat dit voor die teams die zijn ingeloot voor de te spelen tussenronde bij de standaardteams even wat anders ligt. Zij zijn vrij om de wedstrijd in de 2e KO-ronde te verplaatsen. De uiterste speeldatum hierbij is donderdag 7 december 2017. Eventuele wijzigingen kunnen per mail worden gemeld aan de afdeling competitie veldvoetbal. Voor het overige zie het bekerreglement 2017/'18.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren