Uitnodiging SNO - December 2017

17 december 2017

   

 

Aan:
- Leden van SNO;
- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;
- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord
- COVS Zustergroepen.
 
Uitnodiging:
Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.
Datum: Dinsdag 19 december 2017
Tijd: 20:30 uur, aansluitend aan de training;
Bijzonderheid: De training start om 19:15 uur;
Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;
Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur.  Deze avond is in handen van onze eigen T.C.       
Zij nemen ons weer mee in de wereld van spelregels. 

Van de Voorzitter;

Beste SNO-ers,

Het jaar 2017 is weer voorbij gevlogen. De meesten van ons moeten nog ruim een week           
werken en dan kunnen ze genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Wat betreft SNO hebben wij nog een reguliere training gepland staan op dinsdag 19             
december. Aansluitend zal de laatste clubavond van het kalenderjaar jaar vorm gegeven           
worden door onze eigen technische commissie. Het betreft de derde clubavond van het           
huidige seizoen. Dit jaar hebben we reeds twee clubavond gehad. Ondergetekende heeft           
samen met de technische commissie een avond ingevuld. Hierin stonden de          spelregelwijzigingen
(welke dit seizoen van toepassing zijn) centraal. Bij een tweede               clubavond hadden we een externe
spreker, ons lid (uit het Betaalde Voetbal) Erik Kleinjan.                Hij vertelde ons meer over zijn eigen carrière
in het betaalde voetbal en daarnaast stonden                de internationale Core bijeenkomsten centraal.
Een zeer interessante bijeenkomst.

Op 30 Januari komt de KNVB naar ons mooie Nijverdal. Je merkt bij onze leden steeds meer     onvrede over
de wijze waarop de KNVB met de leden communiceert. Daarnaast is er            wederzijds veel onbegrip. Wij hopen door het organiseren van een dergelijke avond dat het wederzijds begrip zal toenemen. Indien jullie vragen of onduidelijkheden hebben, dan zouden          wij jullie willen vragen deze op te schrijven en naar het bestuur te sturen. Wij zullen alle vragen bundelen en richting de KNVB sturen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden. Ik heb er alle vertrouwen in, maar via deze weg wil ik jullie nogmaals vragen om er de 30ste van januari een interactieve en respectvolle avond van te maken. De KNVB neemt de moeite om naar Nijverdal          te komen. Ze willen ook werken aan een goede relatie. Dit is een prachtig initiatief. Laten wij            dan ook ons beste beentje voorzetten.

Daarnaast wil ik nog even stilstaan bij de diverse (zaalvoetbal) toernooien. Helaas heeft het        bestuur zich voor alle mogelijke zaalvoetbaltoernooien moeten afmelden. Dit betreft het NK zaalvoetbal in Terneuzen, het district toernooi in Kampen en ook het zaalvoetbaltoernooi met    NKC’51 zal geen doorgang vinden. Je merkt gewoon dat er (op dit moment) onder onze leden onvoldoende animo is om aan dergelijke evenementen deel te nemen. Wij willen desondanks           de voetbal commissie bedanken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar. Ze hebben er  werkelijk alles aan gedaan om een representatief elftal op te been te krijgen.

Ik wil echter wel met een positief bericht eindigen. Dit jaar hebben we enkele (zeer) jeugdige        leden aan SNO weten te binden, onder andere Max van der Lei en Ragnar Kikkert. Daarnaast         heeft Maikel van Munster via de reguliere opleidingen nog enkele jonge arbiters aan ons weten        te binden. In de huidige samenleving, waarin iedereen een zeer drukke agenda heeft, blijkt er          nog steeds interesse te zijn (onder alle doelgroepen) in een vereniging als SNO, waarin mensen gezamenlijk kunnen trainen, waar mensen hun verhaal kunnen doen en op een respectvolle           wijze van elkaar kunnen leren.

Met deze gedachte wil ik graag het jaar 2017 afsluiten. Ik wil iedereen gezegende kerstdagen    wensen en een fijn uiteinde. Geniet van je welverdiende vrije tijd en wij hopen jullie dan allemaal   weer op de nieuwjaarsborrel van SNO (op maandag 2 januari) te mogen verwelkomen.

 

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

19 Dec. 2017

 20.30

 Clubavond

 NKC'51 

02 Jan. 2018

 20.45

 Nieuwjaarsborrel

 NKC'51 

16 Jan.  2018

 20.45

 Spelregelavond Technische Commissie

 NKC'51

18 Jan. 2018

 19.30

 Bestuursvergadering

 NKC'51 

30 Jan. 2018

 20.30

 Clubavond (KNVB)

 NKC'51 

13 Feb. 2018

 20.45

 Spelregelavond Technische Commissie

 NKC'51 

20 Mrt.  2018

 20.45

 Spelregelavond Technische Commissie

 NKC'51 

01 Mrt.  2018

 19.30

 Bestuursvergadering

 NKC'51 

13 Mrt.  2018

 20.30

 Clubavond 

 NKC'51 

09 Apr. 2018

 20.00

 JALV

 NKC'51 

01 Mei  2018

 20.30

 Clubavond

 NKC'51 

17 Mei  2018

 19.30

 Bestuursvergadering

 NKC'51 

09 Juni 2018

 19.00

 Feestavond

 NKC'51 

23 Juni 2018

 10.00

 Finale Beloften Beltona Competitie

 C.V.V. Sparta Enschede 

23 Juni 2018

 10.00

 IJssel en Berkel Voetbaltoernooi

 Voorst 

 

Wel en wee

Onze 2de penningmeester is geopereerd aan zijn knie, gelukkig gaat het de goede kant op.            Dick Lamers heeft een operatie ondergaan voor een navelbreuk. Voor beide leden is er op      passende manier aandacht aan geschonken. Dhr. Calckhoven zijn gezondheid heeft up en          downs. Het bestuur zal binnenkort een bezoek inplannen.

Activiteit met NKC'51:

Zoals jullie al konden lezen in het voorstukje van onze voorzitter is het jaarlijkse oudejaars   zaalvoetbal toernooi te komen vervallen. Dit omdat het oudjaarsdag valt op een zondag en             dat de dagen ervoor geen passende datum gevonden kon worden.

Nu is het idee om met elkaar een keer  jeu de boules te gaan proberen. Een erg goed initiatief     vanuit de NKC'51 en natuurlijk Frits. Het idee is om op vrijdag 12 januari deze avond te laten plaatsvinden. Binnenkort zal er een mail worden verstuurt waar jullie je opgave kunnen         vermelden en terug kunnen sturen richting de secretaris van de SNO.

Contactpersoon sponsering:

Het bestuur is blij te melden dat er een nieuw contactpersoon gevonden is voor de sponsering        van ons SNO. De vader van Maikel van Munster zal de honneurs waar gaan nemen. Wij als        bestuur zijn hier erg blij mee. Afgelopen weken heeft Dhr. van Munster bij de meeste sponsoren persoonlijk een brief met ons clubblad bezorgt en zo het eerste contact gelegd. Dhr. van          Munster zal samen met het bestuur verantwoordelijk worden voor het sponsorbeleid van                   de SNO.

Diner met de 'oudere' leden:

Op vrijdag 10 November 2017 heeft het Bestuur een gezellige avond georganiseerd voor onze        65+ leden. Met een groep van plusminus 20 leden (inclusief partners) is het bestuur uit eten    geweest bij de Sallandse Berg. (Leuk was dat ons lid Hans Groenhuijssen daar ook die avond            aan het werk was als chefkok.)

Vooral in de huidige samenleving, waarin digitalisering centraal staat, is er voor de (relatief)          jonge leden voldoendevertier binnen de vereniging. Echter, wij hebben een (relatief) grote           groep ervaren leden, welke wij ook een keer in het zonnetje wensten te zetten. De reacties              van de leden waren uiterst positief. Verhalen over vroeger passeerden de revue en de avond         vloog voorbij.

Een nieuwe traditie is geboren. 

Nieuwjaar receptie:

Op 2 januari nodigt het bestuur van de SNO u uit voor de nieuwjaar receptie. Deze              wordt gehouden, zoals gebruikelijk, in de kantine van NKC'51.  Met hapje en een drankje    willen we kort terug kijken op 2017 en uitgebreid vooruit kijken naar 2018 en samen              een proost uit brengen.

We hopen op een grote opkomst. Als alles mee zit willen we ook op deze avond ook                 de uitreiking laten plaatsvinden van de enqeute.

De avond start om 20.45 uur.

De Pen:

Dit keer even een kort verhaal van jullie secretaris. Zoals jullie al gemerkt hebben ben ik weinig          te zien bij de SNO Nijverdal. De meeste weten dat ik na 16 jaar werken bij De Zon "verhuist"            ben richting het onderwijs. Sinds afgelopen september sta ik als instructeur voor de klas op  Landstede in Zwolle en, misschien wel vanzelfsprekend voor vele, ben ik onderdeel van het            team Horeca. Wij zijn een MBO school die op niveau 2/3 en 4 lesgeven. Dit betekent dat ik              elke maandag - dinsdag -  en woensdag avond mag werken en dus op deze dagen geen      activiteiten bij kan wonen van de SNO. Op donderdag en vrijdag werk ik overdag. Nu ik ook            nog niet fluit op de zaterdag merk ik wel dat de afstand iets groter geworden is tussen de              SNO en mijzelf.

Dit wil zeker niet zeggen dat ik mij niet betrokken voel bij de SNO. De bestuurs avonden,            andere bestuur verplichtingen en mijn secretaris werk doe ik nog met veel plezier. Een            prachtige vereniging hebben we zeker!!!  Als er vragen zijn stel ze dan gerust via de mail.

Op 2 januari is onze nieuwjaar borrel, hier ben ik gelukkig bij, 2 weken kerst vakantie.........                  dat dan weer wel :) 

Andre Meulenkamp

 

 

Het Bestuur van SNO Nijverdal wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief                           en gelukkig 2018.

 

 

 

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)

P/A André Meulenkamp (Secretaris) 
Roodborst 67 
7731 KV Ommen 
Tel. 06-22457428 
E-mail. secretaris@sno-nijverdal.nl 

NKC’51 – Sportpark Gagelman    |   Sportlaan 1  7443 RC Nijverdal |   Tel: 0548-614127

www.sno-nijverdal.nl 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren