Geslaagde Clubavond

02 mei 2018

Op dinsdag 01 Mei heeft de laatste reguliere clubavond van SNO Nijverdal plaatsgevonden.

Op deze avond fungeerde Maikel van Munster, bij afwezigheid van voorzitter Maurice Paarhuis, als spreker. 

Allereerst werden de volgende mededelingen gedaan:

1: Van de volgende mensen hebben wij voor vanavond een afmelding ontvangen: Zander Pouls, Julian Arrindell, Andre Meulenkamp, Gerwin Moeken, Maurice Paarhuis, Gert Schuurman en Rudolf Wolterink.

2: Aansluitend werd ons lid, dhr. Rientjes, van harte gefeliciteerd met het behalen van een lintje. Hij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Een volledig terechte onderscheiding, als we kijken naar alle activiteiten, welke dhr. Rientjes sinds 1970 heeft uitgevoerd voor onze maatschappij. 

3: Nadat dhr. Rientjes van harte was gefeliciteerd namens het bestuur, ging Maikel nader in op het feit dat wij vanavond geen externe spreker hadden weten te regelen, waarvoor onze excuses. In eerste instantie zou Fijke Hoogendijk een invulling geven aan de clubavond. Dit in verband met ons bestuursbeleid om meer aandacht te geven aan vrouwelijke arbitrage. Ze heeft echter een ontstoken kies, welke op dinsdag 1 mei is getrokken. Jullie zullen begrijpen dat ze daardoor niet in staat was om een invulling te geven aan de clubavond. Als back up hadden we Niels Kolkman, jarenlang speler van de Zweef 1, huidig trainer van de Zweef 2 en daarnaast manager bij Koninklijke Ten Cate. Ze hebben een 'kleine' crisis met een plaksel laag waardoor kunstgras niet goed kan hechten. Hij kan deze week ook geen reguliere trainingen geven en is op dit moment dag en nacht aan het werk en kon dus helaas niet komen. Beide sprekers zullen op een later tijdstip alsnog komen. 

4: Jubilea: Dit is met de desbetreffende heren besproken en zei zullen in het zonnetje worden gezet bij de volgende algemene ledenvergadering. 

5: Contributie. Dit punt kwam naar voren bij de JALV vergadering. Dit zullen we bespreken bij de eerstvolgende bestuursvergadering op 17 mei 2018. Wij zullen het e.e.a. op een later moment communiceren met de leden.

6: Op 23 juni zal de finaledag van de beltona competitie plaatsvinden. Voor deze dag zoeken wij met spoed twee (assistent) scheidsrechters, wie wil ons helpen?

7: Op 9 juni zal de jaarlijkse feestavond plaatsvinden. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen. Indien iemand nog leuke toevoegingen heeft, laat dit dan direct weten aan de feestcommissie (Hans, Maikel en Maurice).

8: Vorige week zijn de tussentijdse ranking naar alle arbiters/rapporteurs verzonden. Check even goed of de punten voor de maatwerkbijeenkomst kloppen. Indien niet, dit deze week nog rapporteren aan de KNVB (Lennart en/of Adriaan).

Nadat Maikel alle bovenstaande mededelingen had gedaan namens het bestuur, was het de tijd aan de technische commissie, om alle aanwezige leden mee te nemen in hun presentatie. Het was een leuke, leerzame en interactieve lezing waarin nader ingegaan werd op de volgende elementen:

-Op welke wijze kun je je als arbiter voorbereiden op een wedstrijd?

-Trainingen

-Spelregelkennis

-Uitstraling en persoonlijke presentatie 

Er ontstond een levendige discussie en op een leuke en respectvolle manier werden verschillende gedachten met elkaar gedeeld. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde clubavond. 

Namens het bestuur willen wij al onze leden veel succes en plezier wensen gedurende de laatste weken van de reguliere competitie. 

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

Voorzitter SNO Nijverdal 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren