Uitnodiging feestavond SNO 9 juni

24 mei 2018

Beste SNO-ers,

Op zaterdag 09 juni zal de jaarlijkse feestavond plaats vinden.

De organisatie bestaat sinds dit jaar uit Hans Groenhuijsen, Maikel van Munster en Maurice Paarhuis. Als we terugkijken naar de feestavond van vorig jaar, dan kunnen we stellen dat de reacties van de leden zeer positief waren. Dit had enerzijds betrekking op de gekozen activiteit en anderzijds op de (centrale) locatie waar wij de gehele avond hebben doorgebracht.

Wij hebben daarom als organisatie besloten om ook dit jaar de gehele avond door te brengen in de sportkantine van NKC’51. De avond zal om 18.00 starten. Wij zullen deze avond zorgen voor een warme maaltijd en top entertainment.

Wij horen graag voor 1 juni in hoeverre (en met hoeveel personen) je aanwezig zult zijn. Daarnaast vernemen wij graag of er bepaalde wensen zijn qua eten waar wij rekening mee dienen te houden. Denk hierbij aan het feit dat je vegetarisch bent of eventuele allergieën hebt.

Voor deze feestavond hanteren wij een eigen bijdrage van €7,50 euro per persoon. Dit bedrag kun je aan het begin van de avond afgeven bij de organisatie.

Je kunt je per telefoon aanmelden bij Maikel. Indien je je graag per e-mail wilt aanmelden, dan kun je een e-mail sturen naar Maurice.

Maikel van Munster -> 06 – 20979973

Maurice Paarhuis -> maurice-paarhuis@hotmail.com

Hopelijk kunnen wij jullie op 09 juni in groten getale verwelkomen.

Een sportieve groet,

De ontspanningscommissie

Hans Groenhuijsen

Maikel van Munster

Maurice Paarhuis

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren