Nieuwsbrief KNVB - Mei

26 mei 2018

Nieuwsbrief KNVB - mei

Bekijk online versie
KNVB
 
 
 
knvb
De eerste keer: van talent in Oranje tot debuut bij Walking Football
In samenwerking met ING is de KNVB op zoek gegaan naar bijzondere verhalen van debuterende voetballers in verschillende elftallen. Het heeft ons mooie beelden en inspirerende personen gebracht. Laat je meenemen langs de velden en bekijk 'de eerste keer'.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Regelingen promotie en degradatie
Komend weekend staat voor veel teams de laatste competitieronde voor de deur. Iedereen hoopt uiteraard op een kampioenschap of op promotie via de nacompetitie. Maar waar moet je in de competitie eindigen om te kunnen promoveren of om degradatie te ontlopen? Dat alles staat aangegeven in de promotie-/degradatieregelingen.
Lees meer lees meer
 
 
knvb
ING Only Football Fandag 2018
Op zondag 17 juni vindt de eerste ING Only Football Fandag plaats in het Olympisch stadion in Amsterdam. Tijdens dit unieke evenement, voor maximaal 750 kids, komen voetbal, gaming, show en entertainment samen. Dit in aanwezigheid van de influencers van het ING Only football YouTube-kanaal en meerdere special guests. 
Is je zoon of dochter tussen de 8 en 14 jaar en wil je hem of haar een onvergetelijke middag bezorgen? Ga dan direct naar ing.nl/voetbal
Bekijk de video lees meer
 
 
knvb
Kom naar de bekerfinale Vrouwen: Ajax - PSV
Op zaterdag 2 juni staan de Vrouwen van Ajax en PSV tegenover elkaar in de landelijke bekerfinale. Op Sportpark de Westmaat in Spakenburg gaan beide teams de strijd aan om de welbekende 'dennenappel'. Neemt PSV revanche voor de verloren finale van vorig jaar of prolongeert Ajax de titel? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €4,00.
Koop hier jouw kaarten lees meer
 
 
knvb
Jonge Leeuwen: dichter bij Oranje kom je niet!
Als Jonge Leeuw kom je dichter bij de Oranjeteams dan ooit tevoren. Jij krijgt de kans om hand in hand met jouw helden en heldinnen mee het veld op te lopen of mee te doen aan de rustactiviteiten in volle stadions. Ook dit najaar staan er weer genoeg activiteiten op het programma. Meld je dus nu aan, de inschrijvingen zijn geopend! Dichter bij Oranje kom je niet!
Lees verder lees meer
 
 
knvb
KNVB Jeugdraad: speel jij jezelf in de selectie?
Vanaf het seizoen 2018/'19 start de KNVB met de KNVB Jeugdraad. De Jeugdraad is een selectie van 11 jongeren tussen de 13 en 18 jaar die actief met de KNVB gaat meedenken over allerlei zaken in het amateurvoetbal. Denk jij dé kandidaat te zijn voor de KNVB Jeugdraad? Meld je dan voor 31 mei aan en wie weet nodigen we jou uit voor de selectiedag op de KNVB Campus.
Lees meer lees meer
 
 
Aangepaste privacyverklaring KNVB
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft ook de KNVB een nieuwe privacyverklaring opgesteld. 
Lees de privacyverklaring lees verder
 
 
WAT VIND JE VAN DEZE NIEUWSBRIEF?
VIND IK LEUK thumb up thumb down VIND IK NIET LEUK
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren