31e Kas Woudsma Toernooi

07 juni 2018

Zaterdag 9 juni 2018 vindt het Kas Woudsma Toernooi plaats. De Zweef organiseert het toernooi, vernoemd naar de legendarische jeugdtrainer Kas Woudsma, dit jaar voor de 31ste keer.

De opzet is al jarenlang dat verenigingen met drie JO15-teams strijden in ieder hun eigen sterkteklasse en natuurlijk gezamenlijk om de Kas Woudsma Bokaal. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd 5 clubs te vinden die elk met drie JO15-teams deelnemen. Dit jaar verwelkomen wij: titelverdediger Excelsior ’31, Oranje Nassau, Hulzense Boys, SVVN en natuurlijk De Zweef. 

De hele dag willen we het zo leuk mogelijk maken voor alle spelers, leiders en supporters. Tussen de middag nodigen wij elk team uit voor een lunch. Al 31 jaar zorgt een vaste groep voor een goed gevulde maag met broodjes en drinken.  Mochten zich blessures voordoen, dan is de hele dag EHBO aanwezig. Kortom, heel wat vrijwilligers die de hele dag in touw zijn.

De eerste wedstrijd begint zaterdag om 10.00 uur en uiterlijk 15.30 uur kan iedereen huiswaarts keren.

Klik hier voor het programmaboekje!

Namens SNO zal sowieso Jan van Otten op dit toernooi als scheidsrechter fungeren. Daarnaast zoeken we nog 2 scheidsrechters. Indien je interesse hebt, stuur mij even een berichtje, dan zal ik je direct in contact brengen met de organisatie. 

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren