Geslaagde Feestavond

10 juni 2018

Beste SNO-ers,

Gisteren (zaterdag 09 juni) heeft de jaarlijkse feestavond van SNO Nijverdal plaatsgevonden. Op het prachtige complex van NKC’51 heeft dit event plaatsgevonden.

Rond 18.00 waren er in totaal 43 leden aanwezig, hetgeen natuurlijk een prachtig aantal is voor een feestavond. Alle leden konden eerst genieten van een heerlijke barbecue.

Rond 20.00 nam voorzitter Maurice Paarhuis het woord. Allereerst gaf hij aan dat hij blij was met de hoge opkomst. Ieder jaar is het voor de ontspanningscommissie toch weer een hele klus om een leuk programma in elkaar te zetten voor jong en oud. Het is dan fijn om te zien dat de gemaakte keuzes door de leden worden gewaardeerd.

Aanstaande maandag (11 juni) zal een afvaardiging van het bestuur van SNO deelnemen aan een regionaal COVS overleg in Oldenzaal. Indien de leden van SNO nog onderwerpen hebben, welke ze graag bespreekbaar willen maken op deze avond, geef dit dan door aan een bestuurslid. Indien wij onderwerpen aangereikt krijgen, zullen we de uitkomsten via de website naar jullie terugkoppelen. Daarnaast zullen (uiteraard) alle (eventuele) besluiten met de leden worden gecommuniceerd.

Op 23 juni staan de laatste activiteiten van SNO gepland (naast de reguliere trainingen, deze lopen nog een paar weken door). Allereerst is er op deze dag de finale dag van de beltona beloften competitie. Namens SNO zullen de volgende scheidsrechters SNO vertegenwoordigen: Jan van Otten, Dirk Jansen en Jan Wijnberg. Namens het bestuur wensen wij deze heren veel plezier en succes bij CVV Sparta Enschede. Op dezelfde dag gaat het voetbalteam proberen om een gooi te doen naar de districtstitel (veldvoetbal) in Voorst. Het beloofd een prachtige dag te worden. Uiteraard willen we hier goed presteren, maar het onderlinge plezier en fair play dienen de boventoon te voeren ( ook voor de voorzitter haha;) ).

Tot slot gaf Maurice aan dat alle clubavonden voor het seizoen 2018 – 2019 al vastliggen. In onderstaande overzicht staan de belangrijkste clubavonden voor het kalenderjaar van 2018 weergeven:

 Datum

 Tijd

 Bijeenkomst

 Locatie

 02 Okt. 2018

 20.30

 Clubavond Fijke Hoogendijk 

 NKC'51

 12 Okt. 2018

 20.00

 Bijeenkomst nieuwe KNVB officials

 SEO  

 20 Nov. 2018

 20.30

 Clubavond Johan Suurd 

 NKC'51

 04 Dec. 2018

 20.30

 Clubavond Niels Kolkman

 NKC'51

 

Nadat de voorzitter alle mededelingen had gedaan, was het tijd voor de centrale activiteit. Dit jaar was dit een ware SNO pub quiz. Alle aanwezigen werden verdeeld in 6 groepen. Diverse onderwerpen passeerden de revue, zoals kennis van muziek, geschiedenis, sport, tv en kennisvragen over SNO Nijverdal. Uiteindelijk bleek het een zeer spannende aangelegenheid te zijn. Team 1 eindigde bovenaan. Ze hadden 1 punt meer dan teams 3 en 4.

Team 1 bestond uit de volgende personen: Dhr. en mevr. Beltman, Dhr. en mevr. Maneschijn, mevr. Hiemstra, Andre Meulenkamp en Stan Endeman. Bij de laatste ronde (voor de individuele prijzen) passeerden muziek clips te revue. Uiteindelijk waren het de afkortingen van sportverenigingen, welke voor de doorslag zorgden. Gert Jan Beltman eindigde op de eerste plek, gevolgd door Stan Endeman op plek 2 en Gert Maneschijn op plek 3.

Via deze weg willen wij een ieder bedanken voor zijn of haar aanwezigheid. Op 15 juni 2019 zal de volgende feestavond plaatsvinden.

Een sportieve groet,

De Ontspanningscommissie

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren