De Scheidsrechter nr.5 juni 2018

30 juni 2018
logo
 
   
Nieuwsbrief juni 2018
Beste lezer,
Deze nieuwsbrief is een noodzakelijke vooraankondiging voor een nieuwe editie  van het digitale magazine De Scheidsrechter. Op deze manier wordt hopelijk voorkomen dat deze aankondiging in je spam terechtkomt In deze nieuwsbrief een samenvatting van de inhoud. Klik op een van de foto’s om toegang tot het magazine te krijgen. Als dit niet werkt kun je te allen tijde toegang krijgen viahttp://blad.covs.nl of u kopieert de link handmatig in uw internet browser.
De redactie wenst u veel leesplezier.
 
arbiter
 
Dit is de laatste editie van dit voetbalseizoen, op 25 september komt de volgende Scheidsrechter uit. Kopij en goede, bruikbare foto’s inleveren kan tot 20 september. De redactie gaat van een welverdiende vakantie genieten en wenst alle lezers een fijne vakantieperiode.
 
Alle nacompetities zijn inmiddels afgelopen en de aandacht gaat natuurlijk uit naar het WK Voetbal in Rusland. De VAR houdt de gemoederen bezig en daarom besteden ook wij er veel aandacht aan. Het is ongetwijfeld het grootste discussiepunt van het WK. Het optreden van de videoscheidsrechters is niet consequent, dat blijkt uit de tot nu toe gespeelde wedstrijden. Maar eerlijker zijn de wedstrijden wel en het grote pluspunt is dat er minder grove overtredingen worden gemaakt. Het is dan ook een vooruitgang in het voetbal die al niet meer is weg te denken. Toch schort er nog veel aan. Bijvoorbeeld de kwaliteit van de videoscheidsrechters is niet altijd van hetzelfde niveau. Zie ook de rubriek KB. Van de meeste VAR-ingrepen tot nu toe hebben we een beeldverslag gemaakt met kort commentaar.
 
 
 TEAM KUIPERS
 
Team Kuipers ligt op de koers voor de finale. Zij floot twee groepswedstrijden en Björn zelf was bij een derde wedstrijd vierde official. Vooral zijn optreden bij het lastige Latijns-Amerikaanse treffen tussen Brazilië en Costa Rica dwong van alle kanten respect af. Laten we hopen op een finale voor het team. Helaas kunnen we daarvan dan geen verslag meer doen want De Scheidsrechter verschijnt niet in de maanden juli en augustus.

 

  

 
 
   

VIDEOSCHEIDSRECHTER MAKKELIE

 

Mike van der Roest vanuit zijn functie als Projectleider Videoarbitrage van de KNVB zijn visie op de VAR in Rusland. Hij onderhoudt met enige regelmaat contact met Danny Makkelie die gedurende het WK niet naar buiten mag treden met commentaar.

  Mike van der Roest
 
Om nog meer te lezen, o.a. de regioberichten en hoe je als scheidsrechter fit blijft moet je de link openen. http://blad.covs.nl 

 
De redactie 
redactie@covs.nl
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren