Gert Jan Beltman stopt als scheidsrechter

29 augustus 2018

Beste SNO-ers, 

Mijn spijt in ons hart moeten wij jullie mededelen dat ons zeer gewaardeerde lid Gert Jan Beltman heeft besloten om per direct te stoppen als scheidsrechter voor de KNVB.

Gert Jan heeft verschillende redenen aangedragen waarom hij stopt:

-Sinds 2014 is Gert Jan oprichter / directeur / eigenaar van Solitas. Deze onderneming groeit erg snel. De werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf zijn steeds moeilijker te combineren met zijn hobby als scheidsrechter. 

-Gert Jan heeft 4 kinderen (in de leeftijd van 4 tot en met 10). Hij is van mening dat zijn vrouw en kinderen (nog) meer aandacht verdienen. Ze zijn allemaal sportief en Gert Jan wil vaker de mogelijkheid hebben om dit zelf te bekijken.

-Gert Jan is gedegradeert naar groep E. Hij zou dit seizoen wedstrijden in de 2de en 3de klasse gaan fluiten. Hij mist de absolute motivatie (nadat je 12 jaar hoofdklasse hebt gefloten) om in deze klasse actief te zijn. 

Gert Jan blijft uiteraard lid van de mooiste scheidsrechtersvereniging van Nijverdal (dit zijn zijn eigen woorden haha;)). Ook zal hij zijn werkzaamheden als trainer en als aanspreekpunt van het bestuur blijven voortzetten.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren