Tweede competitie ronde...

17 januari 2019

Beste SNO-ers,

Het aankomende weekend staan er veel diverse competitiewedstrijden op de planning.

Vorige week is men in de 2de en 3de divisie reeds gestart. Dit weekend zal ook de competitie in de hoofdklasse hervat gaan worden. 

Daarnaast staan er diverse inhaalwedstrijden op de planning. 

De eerste SNO-er, welke het komende weekend in actie zal komen, is onze oud voorzitter Wim van der Velde. Hij is door de KNVB aangesteld als arbiter in de reserve hoofdklasse. Hij zal de fluit hanteren bij de wedstrijd tussen OWIOS 2 en Berkum 2. 

Om 14.30 staan er 5 duels onder leiding van een SNO scheidsrechter. Gert Maneschijn gaat naar Dalfsen, om daar de plaatselijke trots (ASC'62) te fluiten tegen Enter Vooruit. Wessel Nijmeijer gaat naar Lelystad, om daar de fluit te hanteren in het duel tussen Lelystad'67 en VRC. Roel Poffers is de arbiter van dienst bij het duel tussen De Esch en IJVV uit IJsselmuiden. Maurice zal afreizen naar het mooie Hoornaar (bij Dordrecht) voor het duel tussen SteDoCo en ODIN'59. Hans Luiken gaat naar Tubbergen. Hij is de arbiter van dienst bij TVC'28 JO 19 - 1 en Be Quick'28 JO 19 - 1. Om 14.45 is Wim Willems actief als scheidsrechter bij het duel in de 4de divisie tussen PH JO 19 - 1 en Voorwaarts Twello JO 19 - 1. 

Om 15.00 is Anton Koopmans de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen SVV'56 en SP Daarle. Op hetzelfde moment zal Gerard Westenbroek fluiten op de Boshoek in Hardenberg bij de dameswedstrijd tussen HHC Hardenberg 1 en Oene 1. Dick Beltman is net terug van vakantie, maar mag ook direct weer aan de bak. Hij is de arbiter van dienst bij de wedstrijd tussen SKV en de zaterdagtak van JVC Cuijk. Om 15.15 staat de wedstrijd tussen NEO JO 17 - 1 en TVC'28 JO 17 - 1 op het programma. Ons jonge lid Ferens Groenhuijsen zal deze wedstrijd fluiten. Om 18.00 staat de topper in de hoofdklasse (zondag) op het programma tussen Jong FC Den Bosch en FC 's Gravenzande. Erik ter Brake uit Dedemsvaart mag deze wedstrijd in goede banen leiden.

Op zondag komen diverse SNO-ers in actie. Hans Hofman fluit de Apeldoornse derby tussen Groen Wit'62 en de Apeldoornse Boys. Robbert Karkdijk is de arbiter van dienst bij de wedstrijd tussen Orderbos en Beekbergen. Tot slot kan gesteld worden dat Arno Reusink de fluit hanteert bij de wedstrijd tussen Terborg en SVGG.

Net zoals vorig weekend, sluit Gert Ekkel het weekend af op maandag. Hij is arbiter van dienst bij de zaalvoetbalwedstrijd tussen DZVV 1 en FC Almelo 8.

Via deze weg willen wij onze leden veel succes en plezier wensen.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren