Uitnodiging Clubavond 19 februari

10 februari 2019

Aan:

- Leden van SNO;

- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;

- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord

- COVS Zustergroepen.

Uitnodiging:

Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.

Datum: Dinsdag 19 februari 2019

Tijd: 20:45 uur, aansluitend aan de training;

Bijzonderheid: De training start om 19:15 uur;

Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;

Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur. Deze avond wordt verzorgd door onze eigen T.C.

Van de voorzitter:

Beste SNO-ers,

Het is al weer februari. De tijd vliegt voorbij. De meeste SNO-ers hebben al weer diverse competitiewedstrijden gefloten. In verband met de sneeuw en de vorst zijn er (relatief) veel wedstrijden afgelast. De laatste dagen gaan de temperaturen langzamerhand omhoog. Laten we hopen dat deze trend zich definitief doorzet, zodat we weer in onze vaste regelmaat kunnen terugkeren en wekelijks onze wedstrijden kunnen fluiten.

Gedurende de laatste twee maanden van 2018 hebben wij twee clubavond gehad. Op 20 november kwam Johan Suurd naar Nijverdal. Op 4 december was Niels Kolkman onze gastspreker. Concreet betekend dit dat alle drie de clubavonden (in de eerste seizoenshelft) werden ingevuld door externe sprekers. De drie clubavonden, welke voor de tweede seizoenshelft op de planning staan, zullen allen ingevuld gaan worden door onze technische commissie. Wij als bestuur hechten veel waarde aan (algemene) spelregelkennis. Het is mooi om te constateren dat onze technische commissie druk bezig is met innovatie. Zoals jullie wellicht op het arbitragecongres hebben kunnen zien, heeft de scheidsrechtersvereniging Rotterdam en Omstreken een nieuwe manier van werken gerealiseerd, waarmee je via je telefoon (Socrative) op een interactieve wijze spelregels kunt beantwoorden. Onze TC is druk bezig om deze manier van werken ook naar Nijverdal te krijgen, waardoor de ‘droge spelregels’ op een interactieve wijze behandeld kunnen gaan worden.

Op dinsdag 8 januari heeft onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden. De opkomst was overweldigend. 21 leden waren aanwezig bij de training en bij de borrel waren 33 (!) leden present. SNO is het nieuwe jaar succesvol gestart. Bij de nieuwjaarsborrel werden namelijk drie nieuwe leden gepresenteerd: Bas ten Tijhe uit Holten en Wout Butink en Remco Roelofs uit Lemelerveld. Het is een uiterst prettige constatering dat steeds meer (club)scheidsrechters de weg naar SNO weten te vinden.

Op de nieuwjaarsborrel werd ons lid Roel Poffers door de KNVB in het zonnetje gezet. Roel is ondertussen ongeveer 15 jaar actief als KNVB scheidsrechter. Hij ontving vanuit handen van Jan Schippers een oorkonde. Daarnaast kreeg hij de bijbehorende KNVB speld. Wij willen Roel van harte feliciteren met deze mijlpaal.

In 2019 zal de focus van het bestuur liggen op het behoud en de uitbreiding van het aantal sponsoren. Wij kunnen jullie via deze weg reeds kenbaar maken dat wij drie nieuwe sponsoren hebben weten binnen te halen. Allereerst is dit slagerij Veltmaat uit Ommen. De kerstpakketten van de afgelopen twee jaren zijn afkomstig van Veltmaat. Daarnaast heeft Logimest B.V. uit de Krim zich aangesloten bij de SNO. Tot slot kunnen wij (met gepaste trots) kenbaar maken dat Gert Hiemstra zich met zijn bedrijf (Hiemstra betonboor- en zaagbedrijf) aangesloten heeft bij de SNO. Wij willen bovenstaande bedrijven oprecht bedanken voor hun financiële steun. Wij hopen de komende periode meer nieuwe sponsoren te mogen verwelkomen.

Zoals jullie weten is Gert-Jan Beltman (Solitas Projectstoffering) onze hoofdsponsor. Gisteren (maandag 4 februari) bestond zijn bedrijf exact 5 jaar. Als bestuur van SNO Nijverdal willen wij Gert-Jan en zijn medewerkers (waaronder Gert Maneschijn) van harte feliciteren met dit heugelijke feit. Namens het bestuur hebben wij Gert-Jan een bos bloemen overhandigd.

Tot slot wil ik stil staan bij Anton Kreileman. Anton Kreileman heeft het bestuur kenbaar gemaakt dat hij aan het einde van het seizoen zal stoppen met het aanstellen van vriendschappelijke wedstrijden. Anton kan het e.e.a. niet langer combineren met zijn werk en andere hobby’s. Zoals jullie weten is Anton maatschappelijk betrokken en heeft hij diverse vrijwilligersfuncties. Wij vinden het oprecht jammer dat Anton gaat stoppen. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de huidige (gezonde) financiële situatie van de club. Het moge duidelijk zijn dat het fluiten van vriendschappelijke wedstrijden ons veel inkomsten oplevert. Anton zal het huidige seizoen afmaken. Vanaf het seizoen 2019 – 2020 zijn wij als bestuur op zoek naar een waardige vervanger. Mocht je hier meer informatie over willen of mocht je je direct willen aanmelden, dan kun je contact opnemen met het bestuur.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen op de clubavond van 19 februari aanstaande. Deze clubavond zal ingevuld worden door de technische commissie. 

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

De Voorzitter

Wel en Wee:

Jan van Otten is weer thuis na een opname in het ziekenhuis.

Rudolf Wolterink gaat aan zijn meniscus geopereerd worden. Het gaat redelijk op dit moment maar moet nu wel rustig aan doen.

Arno Reusink loopt op dit moment bij de fysio. Hij heeft een heup blessure.

André Meulenkamp heet uitslag van de MRI scan. Zijn meniscus is oké maar heeft een klein scheurtje in de knieschijf. Dit moet door herstel training en fysio vanzelf weer overgaan.

Shortlist:

Na vorig jaar al een top seizoen gedraaid te hebben staat ons lid Erik te Brake dit jaar op de shortlist voor de tweede divisie. We volgen dit natuurlijk op de voet. Succes Erik.

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)

P/A André Meulenkamp (Secretaris)
Roodborst 67
7731 KV Ommen
Tel. 06-22457428
E-mail. secretaris@sno-nijverdal.nl

NKC’51 – Sportpark Gagelman    |   Sportlaan 1  7443 RC Nijverdal |   Tel: 0548-614127

www.sno-nijverdal.nl

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren