Geslaagde clubavond onder leiding van de Technische Commissie

23 februari 2019

Beste SNO-ers,

Op dinsdag 19 februari stond de eerste clubavond van 2019 gepland. Deze avond werd op een zeer succesvolle wijze ingevuld door onze technische commissie. In totaal waren er vandaag 20 leden aanwezig. We zitten deze week in de voorjaarsvakantie, waardoor er diverse leden momenteel genieten van een welverdiende (ski) vakantie. Alvorens Stan Endeman en Maikel van Munster het woord namen, waren er vanuit het bestuur de volgende mededelingen:

Afmeldingen:

Jan van Otten                   

Herman Spenkelink       

Henk Boerdam                 

Jan Karkdijk                       

Jan Schippers                   

André Meulenkamp      

Wim van der Velde        

Bas ten Tije                       

Roel Poffers

Dick Beldman

Gert-Jan Beldman

Clubavond 12 maart 2019

In eerste instantie was het bestuur voornemens om de komende drie clubavond in te laten vullen door onze technische commissie. Echter, hebben we besloten om voor de volgende clubavond (dinsdag 12 maart) een externe spreker te regelen. Gastspreker op deze avond is (landelijke) rapporteur William Smit uit Nunspeet. William zal ons meenemen in de wijze waarop rapportages tot stand komen.

Planning komende maanden

De komende periode staan er weer diverse leuke activiteiten gepland. Deze staan hieronder weergegeven. 

 Datum

 Tijd

 Bijeenkomst

 Locatie

 19 Feb. 2019

 20.30

 Clubavond

 NKC'51

 25 Feb. 2019

 20.00

 Jaarvergadering COVS SZO

 Kampen 

 05 Mrt. 2019

 20.45

 Spelregelvragen

 NKC'51

 05 Mrt. 2019

 19.45

 Jaarvergadering COVS SEO

 Enschede

 12 Mrt. 2019

 20.30

 Clubavond William Smit

 NKC'51

 15 Mrt. 2019

 20.00

 Jeu de Boule avond

 NKC'51

 01 April 2019

 20.00

 JALV

 NKC'51 

 09 April 2019

 19.00

 Training COVS Enschede

 Enschede

 07 Mei 2019

 20.30

 Clubavond

 NKC'51

 28 Mei 2019

 19.15

 Training COVS Nijverdal

 NKC'51 

 15 Juni 2019

 18.00

 Feestavond 

 NKC'51 

 22 Juni 2019

 10.00

 NK Veldvoetbal

 Enschede

 29 Juni 2019

 10.00

 Districtstoernooi Veldvoetbal

 Voorst

 

Vacature aanstellen vriendschappelijke wedstrijden

Anton Kreileman heeft besloten om na 5 jaar te stoppen met het aanstellen van vriendschappelijke wedstrijden. Momenteel hebben zich reeds drie kandidaten gemeld welke interesse hebben om deze functie succesvol in te gaan vullen.

Mocht jij ook interesse hebben, dit graag op korte termijn kenbaar maken bij het bestuur. Gedurende de volgende bestuursvergadering zullen wij de keuze maken. Dit zal t.z.t. gecommuniceerd worden met onze leden.

Erik ter Brake op de shortlist voor de 2de divisie

Met gepaste trots kunnen wij jullie melden dat ons lid Erik ter Brake door de KNVB op de shortlist is geplaatst voor de 2de divisie. De komende maanden zal Erik intensief worden gevolgd door de technische staf van de KNVB (met o.a. Kevin Blom en Jeroen Manschot). Aan het einde van het seizoen zullen we horen of Erik als eerste lid van SNO volgend seizoen actief mag zijn in de 2de divisie. Wij wensen Erik veel succes de komende maanden.

Opleiding scheidsrechter coördinator (locatie Luttenberg)

Vanaf medio maart zal bij voetbalvereniging SDOL in Luttenberg de opleiding scheidsrechter coördinator worden georganiseerd. Momenteel hebben zich reeds 6 heren aangemeld. Het minimale aantal deelnemers betreft 8 personen. Mocht je over deze cursus meer willen weten, dan kun je contact opnemen met het bestuur. Daarnaast kun je ook Stan Endeman benaderen. Vanuit SDOL zit hij in de organisatie.

Aanmelden Jeu de Boule avond bij Andre Meulenkamp

Op vrijdag 15 maart staat de jeu de boule wedstrijd met NKC’51 op het programma. Indien je je (met je partner) nog niet hebt opgegeven, dit graag voor 1 maart aanstaande kenbaar maken bij onze secretaris Andre Meulenkamp.

Solitas Projectstoffering bestaat 5 jaar

Solitas Projectstoffering (van ons gewaardeerde lid Gert-Jan Beltman) bestaat 5 jaar. Namens het bestuur willen wij Gert-Jan (en uiteraard ook Gert Maneschijn) van harte feliciteren met dit heugelijke feit. Namens het bestuur hebben wij Gert-Jan een bos bloemen overhandigd.

Sponsoren SNO Nijverdal

Een van de belangrijkste pijlers voor 2019 heeft betrekking op sponsoring. We willen het aantal sponsoren vergroten. Met gepaste trots kunnen wij nu alvast melden dat wij drie nieuwe sponsoren hebben weten binnen te halen. Deze staan hieronder weergegeven.

Hiemstra Betonboor- en Zaagbedrijf uit Lemelerveld

Logimest B.V. uit de Krim

Slagerij Veltmaat uit Ommen 

Aanmelden voetbaltoernooien (Voorst & Enschede)

De komende periode staan er weer twee voetbaltoernooien gepland. Op 22 juni staat het NK veldvoetbal gepland in Enschede. Een week later gaan we naar Voorst i.v.m. het districtstoernooi. De komende periode zullen Jan Klein Ganseij en Rudolf Wolterink diverse leden benaderen, zodat we met een representatief elftal kunnen gaan voetballen.

Fluitsignaal zal worden uitgedeeld bij de clubavond op 12 maart 2019

Met gepaste trots kunnen wij jullie melden dat alle verslagen voor ’t Fluitsignaal aangeleverd zijn bij het bestuur. Wij willen alle commissies bedanken voor hun inzet en het tijdig aanleveren van alle verslagen. De komende week zal de drukker een proefdruk maken en op de volgende clubavond (dinsdag 12 maart 2019) zullen alle leden ’t Fluitsignaal ontvangen.

Nadat alle mededelingen waren gedaan gingen Stan Endeman en Maikel van Munster aan de slag met de spelregels. Allereerst gingen alle leden via de mobiel (Socrative) aan de slag met vijf spelregels. De reacties van de leden waren positief. De technische commissie heeft aangegeven dat de komende (reguliere) spelregelavonden ook ingevuld zullen gaan worden met Socrative. Op deze wijze kan de TC ervoor zorgen dat de ‘droge stof’ op een meer interactieve wijze behandeld kan worden. 

Aansluitend werden er diverse (VAR) momenten gepresenteerd op de beamer. In groepjes van vier dienden de leden te overleggen, om uiteindelijk gezamenlijk met een eindoordeel te komen. Iedereen deed leuk mee en er ontstonden leuke discussies. Rond 22.15 waren alle beelden behandeld en werd namens het bestuur iedereen bedankt voor hun inzet gedurende deze avond.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren