In memoriam: Gerhard Scheperman

03 maart 2019

Op vrijdag 1 maart is ons gewaardeerde lid Gerhard Scheperman overleden. Hij mocht slechts 64 jaar oud worden.

Wij hebben Gerhard door de jaren heen leren kennen als een zeer prettig persoon in de omgang en hij stond altijd klaar voor zijn medemens.

Gerhard is geboren en getogen in Holten. Zijn vrouw (Janneke) heeft hem echter doen laten besluiten om naar Nijverdal te verhuizen in de jaren zeventig. Zoals jullie weten was Gerhard naast SNO-er ook lid van voetbalvereniging DES. Hij heeft bij DES jarenlang gefungeerd als keeper van het tweede elftal. Hij heeft drie wedstrijden in DES 1 mogen keepen. Aansluitend aan zijn actieve carrière is hij jarenlang keeperstrainer geweest en leider bij diverse jeugdelftallen. In de periode van 1990 tot 2000 is hij leider geweest van DES 2. In het seizoen 1993 – 1994 is hij tevens een jaar assistent trainer geweest bij DES 1 (onder trainer Henk Hekman).

In deze periode heeft Gerhard zijn scheidsrechter diploma behaald en is hij ruim 20 jaar actief geweest als clubscheidsrechter bij DES. Hij heeft ook nog enkele seizoenen gefloten voor de KNVB. Vanaf 2008 was Gerhard rapporteur voor de KNVB. In zijn actieve periode als scheidsrechter was hij wekelijks te zien bij SNO. Op trainingsavonden was Gerhard altijd aanwezig. In de periode van 2003 tot en met 2018 is Gerhard actief geweest in onze technische commissie. Hij heeft dit altijd met veel inzet en passie gedaan.

In Gerhard verliezen wij een dierbaar lid. Een echte SNO-er. We zullen hem als zodanig ook blijven herinneren.

Wij willen zijn vrouw Janneke, verdere familie en vrienden veel sterkte wensen met hun verlies.

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren