Nieuwsbrief KNVB - Mei

19 mei 2019
KNVB
 
knvb
‘Wil je jezelf verbeteren? Dan zou ik zeggen; doen die scheidsrechtersopleiding’
Sinds begin april is het weer mogelijk om je aan te melden voor de Scheidsrechtersopleiding I en Scheidsrechtersopleiding II in het nieuwe seizoen. Leon Beumer (SOII) en Sebastiaan Janssens (SOI) deden de opleiding dit seizoen en zijn laaiend enthousiast. Wil je weten waarom? Lees dan verder.
Lees verder lees meer
   
 
 
 
knvb
Tijdpad met belangrijke data voor promotie- en degradatie arbitrage
Het seizoen loopt ten einde en daarmee ook de rapportage van (assistent)-scheidsrechters. Het weekend van 25/26 mei is het laatste weekend waarin er gerapporteerd wordt.  Klik door voor het tijdpad met belangrijke data voor promotie- en degradatie.
Lees verder lees meer
   
 
 
 
 
Winterswijkse clubs wisselen scheidsrechters uit
Zes clubs in en rondom Winterswijk hebben bij seniorenwedstrijden slechts zelden een clubscheidsrechter. Met elkaar wisselen zij leidsmannen uit waardoor zij nooit de schijn van partijdigheid tegen zich hebben.
Lees verder lees meer
   
 
 
 
knvb
'Een vrouw die vlagt bij de mannen; waarom is dat bijzonder?'
'Miss Haarlem-Kennemerland' luidt de bijnaam van Mandy Wassink (25) bij de fusieclub. 'Mrs.' zou een betere benaming zijn. Als je ziet wat ze doet, lijkt ze wel getrouwd met de club. En of het allemaal nog niet genoeg was, is ze dit jaar ook assistent-scheidsrechter bij het eerste mannenelftal.
Lees verder lees meer
   
 
knvb
Lintje voor scheidsrechter Björn Kuipers
Björn Kuipers is onderscheiden tijdens de jaarlijkse lintjesregen in Oldenzaal. De scheidsrechter is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn carrière als scheidsrechter en zijn werk als ondernemer.
Lees verder lees meer
   
 
 
 
knvb
Trainingsschema's scheidsrechters mei
Eén van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. Dit houdt in dat je voldoende snelheid hebt en na iedere intensieve loopactie snel herstelt. Dit moet uiteraard ook aan het einde van de wedstrijd zo zijn, dus je moet dit lang kunnen volhouden.
Lees verder lees meer
   
 
Enquête: Communicatie en samenwerking tussen vrijwilligers
De KNVB houdt een enquête over communicatie en samenwerking tussen vrijwilligers. In dit geval zijn we benieuwd naar het contact tussen vrijwilligers. Hoe hebben vrijwilligers met elkaar contact? En welke rol kan de KNVB daarin spelen om dit te verbeteren?  De enquête duurt ongeveer tussen 5 en 8 minuten.
Lees verder lees verder
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren