Week van de scheidsrechter

27 september 2019

Beste SNO-ers, 

De KNVB heeft een aantal jaar geleden ‘de week van de scheidsrechter’ geïnitieerd. Een goed initiatief. Een week waarin de scheidsrechter positieve aandacht krijgt. Veel clubs zetten scheidsrechters in het zonnetje. De ene club doet dit met een bloemetje de andere club met bijvoorbeeld een bier-/wijnpakket of een lunch met al hun scheidsrechters.

Een aantal jaar geleden heeft de KNVB ook gemeend om tijdens de week van de scheidrechters bij een aantal scheidsrechtersverenigingen een clinic te geven. Dit werd dan gedaan door een B.V. scheidsrechter. Helaas vielen wij een paar jaar geleden buiten de boot.

Dit jaar heeft de KNVB, in samenwerking met de COVS gemeend dit weer te doen. Nu zijn wij wel de gelukkige. Daarom kunnen wij melden dat op maandag 7 oktober 2019 Rob Dieperink als Betaald Voetbal scheidsrechter naar Nijverdal komt om daar in de kantine van NKC een clinic/presentatie te houden.

Rob zal aan de hand van beelden een clinic/presentatie geven.

Een van de voorwaarden was dat wij als SNO ook voetbalverenigingen uit moesten nodigen. Dit gaan wij ook doen. Wij gaan de verenigingen waarvoor wij wedstrijden bemannen aanschrijven. Wij gaan bij deze verenigingen de clubscheidsrechters uitnodigen om aanwezig te zijn op deze avond. Wij verwachten dat hier veel mensen gebruik van maken en zijn daarom genoodzaakt om jullie te laten opgeven.

Om bij deze avond aanwezig te zijn moeten jullie je opgeven. Dit kun je doen door deze mail te beantwoorden.

Wij reserveren sowieso 30 plekken voor leden van SNO. Wanneer er meer zijn dan de gereserveerde plekken gaat het op de dag en tijd waarop je op deze mail hebt gereageerd.

Tijd: De avond zal om 20 uur starten

Locatie: kantine NKC

Vertrouwende erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Gerwin Moeken

Secretaris SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren