Afsluiting Cursus Kennismaken met Sport

21 november 2012

Dinsdag 20 november jongstleden vond bij SNO de afsluiting plaats van de cursus "Kennismaken met Sport" van de gemeente Hellendoorn. Maar liefst 17 jongens uit groep 8 van diverse basisscholen hebben de afgelopen weken kennisgemaakt met het "vak" scheidsrechteren. De cursus is georganiseerd door de technische commissie van SNO onder leiding van nestor Piet Oldeman. Samen met Julian Arrindell, Jan Klein Gansey en Gerard Scheperman, hebben de deelnemers gedurende 6 dinsdagavonden de basisprincipes van het fluiten uitgelegd gekregen. In 4 avonden werden de spelregels uitvoerig behandeld, 1 avond bestond uit een fysieke training op het veld en bij de afsluitingsavond moest iedere deelnemer een gedeelte van een wedstrijd tussen F-pupillen leiden.

De deelnemers aan de cursus waren: Hank-Jan Harbers, Jorn Brouwer, Jochem Brouwer, Ruben Burgers, Jullian Bruggeman, Dylan Buis, Jochem Vos, Max Eruplay, Jorn Beumer, Tim Zwakenberg, Mart Roelofs, Jesse Ekkel, Luuk Valk, Jacco Riele, Luuk Rodijk, Martijn Klompjan en Sander Nijen Twilhaar.

Tijdens de afsluitingsavond kregen alle jongens een officieel KNVB-certificaat "Pupillenscheidsrechter" uitgereikt van burgemeester Raven van de gemeente Hellendoorn. Tevens werd hun een SNO t-shirt overhandigd en een mapje met benodigde scheidsrechtersartikelen van de KNVB. Als echte afsluiting werden alle deelnemers uitgenodigd om op 7 december samen een wedstrijd in de Jupiler League te gaan bezoeken tussen Go Ahead Eagles en Veendam. De technische commissie bedankt alle deelnemers voor hun enthousiasme en wenst een ieder veel plezier en succes met het leiden van wedstrijden. 

Het bestuur van SNO bedankt Piet, Julian, Jan en Gerard voor hun inzet en tijd om de cursus te organiseren. 

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren