Amateurvoetbal Afgelast!

05 december 2012
De KNVB heeft besloten om alle KNVB-amateurvoetbalactiviteiten dit weekend te laten vervallen en heeft verenigingen op het hart gedrukt op hun eigen manier stil te staan bij de vreselijke gebeurtenissen van afgelopen weekend in Almere.

Dat betekent in ieder geval dat de bond oproept de deuren te openen en met elkaar in gesprek te gaan. Een aantal voetbalverenigingen heeft aangegeven graag vriendschappelijk te willen spelen binnen de eigen vereniging of anderszins voetbalactiviteiten te willen organiseren, bijvoorbeeld voor de jongste jeugd.
 
Juist omdat het van het grootste belang is, dat iedereen zich betrokken en verantwoordelijk voelt, heeft de KNVB besloten zich niet te bemoeien met de organisatie van deze activiteiten, maar de beslissing om wel of geen voetbalactiviteiten binnen de eigen vereniging te organiseren aan de clubs zelf te laten.
 
Wel benadrukt de bond om bij het samenzijn in welke vorm dan ook, stil te staan bij wat er zich in Almere heeft afgespeeld.

SNO Nijverdal steunt deze maatregel van de KNVB met volle overtuiging. Geweld hoort niet thuis op het voetbalveld en getuigt van geen enkel respect.

Het bestuur van SNO adviseert haar leden dan ook om op zaterdag 8 en zondag 9 december geen uitnodigingen voor vriendschappelijk wedstrijden te accepteren.

Het Bestuur.
 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren