Verslag JALV SNO 8 april 2013

11 april 2013

Maandag 8 april vond de Jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (JALV) plaats. De vergadering verliep in een goede positieve sfeer en onder grote belangstelling van maar liefst 45 leden en genodigden, kwamen de volgende zaken aan de orde:

Bestuursverkiezing:
Secretaris André Meulenkamp werd onder applaus herkozen voor een periode van 3 jaar. Johan Schwarte was aftredend, maar heeft aangegeven dat hij nog doorgaat als bestuurslid tot en met het 50-jarig jubileum van SNO in 2014.




Nieuw lid:
Tijdens de vergadering werd ons nieuwe lid Wim Willems uit Rijssen speciaal welkom geheten. Hij kreeg de COVS Fair Play badge overhandigd van onze voorzitter.

Prestatiebeker:
De prestatiebeker voor een bijzondere prestatie in 2012 werd door voorzitter Wim van der Velde uitgereikt aan Piet Oldeman. Piet is al een aantal jaren cursusleider van de cursus Kennismaken met Sport. Samen met enkele leden van de technische commissie zorgt hij er voor dat deze cursus enorm succesvol is en ieder jaar goed is voor ca. 15 enthousiaste deelnemers. Daaruit zijn de afgelopen jaren al ca. 15 nieuwe (jeugd)leden van SNO voortgekomen.



Hendrik Stegemanbokaal:
Jaarlijks wordt de Hendrik Stegeman bokaal uitgereikt aan de beste spelregelkenner van SNO. Dit jaar viel de eer te beurt aan penningmeester Gert-Jan Beltman. Hij kreeg de beker uitgereikt van de scheidende voorzitter van de Technische Commissie Piet Oldeman.




Commissieleden:
Tijdens de vergadering werd onder dankzegging afscheid genomen van de heren Johan Schwarte en Piet Oldeman. Respectievelijk leden van de Aanstellingscommissie en Technische commissie. Na vele jaren stellen zij hun functie beschikbaar. Het bestuur is nog bezig met opvolgers voor beide heren.

Al met al een geslaagde avond voor SNO onder een positieve ontspannen sfeer. SNO is een gezonde vereniging, welke volop in beweging is en het oog richt op de toekomst. Daarnaast is iedereen druk bezig met het 50-jarig jubileum in 2014.

Het Bestuur.
 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren