4 SNO leden hebben een geslaagde dag tijdens 2de editie VoetbalShop Cup in Zeist

21 mei 2024

Beste SNO-ers, 

Op Tweede Pinksterdag stond er opnieuw een prachtig toernooi op de planning op de KNVB campus te Zeist. De organisatie lag, net zoals tijdens voorgaande jaren, in handen van Tribe Sports. Recentelijk heeft Christian Koop (de huidige trainer van Blauw Wit'66 uit Holten) besloten om van werkgever te veranderen, waarmee wij een nieuw contactpersoon hebben gekregen, namelijk Gert-Jan Piksen. Voor de SNO-ers geen onbekende, aangezien deze regionale trainer ook bij de vorige edities betrokken was.

Ditmaal stond de tweede editie van de VoetbalShop Cup op de planning. Dit toernooi werd vormgegeven tussen 11.00 en 16.00. De doelgroep betrof JO-13 teams en de wedstrijden werden afgewerkt op een half veld. Tijdens dit toernooi bestond de afvaardiging van SNO uit 4 arbiters. Eelco Folkersma uit Hardenberg, Ruben Rolfes uit Bruchterveld en Alexander de Jong en Bohdi Selvi uit Zwolle. De vijfde scheidsrechter was eredivisie arbiter Erwin Blank, die de eer had om met onze toppers samen te mogen fluiten. 

De weersomstandigheden waren optimaal en de verzorging vanuit de organisatie was uitmuntend! De heren hebben zich uitstekend vermaakt. 

Via deze weg willen wij Gert-Jan bedanken voor de uitnodiging en daarnaast Eelco, Ruben, Bohdi en Alexander bedanken voor hun tijd en inzet! 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren