Ramon Heveling heeft zijn SO II cursus met succes afgerond!

02 mei 2024

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat ons lid Ramon Heveling uit Enter met goed gevolg zijn SO II cursus heeft afgerond. De cursus stond onder leiding van de sympathieke KNVB docent Patrick Voogsgeerd. 

De cursus bestond uit vier avonden bij de scheidsrechtersvereniging in Apeldoorn. Daarnaast moest Ramon de FIFA test lopen. Ramon heeft aangegeven dat hij veel heeft geleerd van andere scheidsrechters. Voornamelijk qua herkennen van bepaalde wedstrijdsituaties en de vraag hoe hierop te reageren. Gedurende de cursus hebben ze vaak in groepjes mogen werken, waardoor er leuke discussies ontstonden.

Van diverse (KNVB) wedstrijden heeft Ramon zelfreflecties geschreven. Het is hierbij cruciaal dat je zelfkritisch bent en openstaat voor feedback!

Een ander onderdeel van de cursus had betrekking op het feit dat je andere arbiters moest bezoeken en voorzien van feedback. Je krijgt veel nieuwe inzichten en kijkt op een andere wijze naar arbitrage.

Ramon kan eenieder deze SO II cursus van harte aanbevelen. Je leert er onwijs veel van en het maakt je een completere scheidsrechter.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren