Topper in de 2de klasse onder leiding van SNO talent Max van der Lei

04 mei 2024

Beste SNO-ers, 

In de strijd om het kampioenschap van de tweede klasse I breken voor S.V. Nieuwleusen de beslissende weken aan. Het team van trainer Jeroen Elzinga heeft nog vier competitiewedstrijden voor de boeg en koestert een minimale voorsprong op naaste belager ATC’65. Vanmiddag om 14.30 spelen de oranjehemden op het eigen Klaverblad tegen SC Barbaros uit Hengelo. Hier werd eerder dit seizoen nog van verloren.

Twee weken geleden kwam er een einde aan de imposante reeks van de Nieuwleusenaren. Elf keer op rij trokken de oranjehemden aan het langste eind, maar tegen BWO werden de punten gedeeld. S.V. Nieuwleusen behield de koppositie, maar ATC’65 is nu tot op één punt genaderd. En daarachter loert ook V.V. Vroomshoopse Boys nog steeds met een schuin oog naar boven. Deze topwedstrijd staat onder leiding van SNO talent Max van der Lei uit Dedemsvaart. 

Sport Club Barbaros komt dit seizoen voor het eerst uit in de tweede klasse op zaterdag. De formatie van trainer Cuneyt Avsar zal nog flink aan de bak moeten om onder de nacompetitie tegen degradatie uit te komen. Zelf moeten de Hengeloërs in elk geval nog zoveel mogelijk punten zien te pakken en hopen dat de concurrentie het laat liggen. Dat betekent dus in elk geval dat de Nieuwleusenaren een gemotiveerde ploeg tegenover zich kunnen verwachten.

In december stonden de teams ook al tegenover elkaar, toen in Hengelo. S.V. Nieuwleusen speelde toen een moeizame wedstrijd die op een 1-1 gelijkspel af leek te stevenen. In de laatste minuut scoorde de thuisclub toch nog via een afstandsschot waardoor de oranjehemden met een nederlaag afdropen. Sindsdien verloren de Nieuwleusenaren overigens niet meer.

Namens het bestuur willen wij Max veel plezier en succes toewensen bij deze prachtige wedstrijd!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren