KNVB Assist nieuwsbrief Scheidsrechters

05 mei 2024

Beste SNO-ers,

Je zult recentelijk tijdens de TOTO KNVB bekerfinale ongetwijfeld het nieuwe scheidsrechterstenue gezien hebben. Serdar Gözübüyük leidde de wedstrijd in de nieuwe turquoise kleur, maar ook neongeel, felrood, roze en natuurlijk zwart zitten er de komende twee jaar bij. Wie weet win je er wel één met de winactie! Lees verderop in deze nieuwsbrief daar meer over. Het was ontzettend tof om in de aanloopfase naar de lancering van het nieuwe tenue betrokken te zijn bij de samenwerking die de KNVB sinds 2011 met ARAG heeft. 

In deze nieuwsbrief hebben we verder aandacht voor onder andere de nieuwe vrijwilligerscampagne ‘Clubhelden’, diverse opleidingen en de P/D-regeling voor KNVB officials.

De komende weken zal de aanloop naar de Dag van de Fairplay in januari intern starten. Ik hoop je daar volgend jaar ook te zien!

Rachel Welleman

Junior Activatie Manager Partnerships

Win een nieuw gesigneerd KNVB scheidsrechtersshirt

Tijdens de TOTO KNVB bekerfinale tussen Feyenoord en N.E.C. is het nieuwe Nike KNVB scheidsrechtersshirt gelanceerd. Het arbitrageteam, onder leiding van Serdar Gözübüyük, heeft het nieuwe shirt voorafgaand aan de wedstrijd gesigneerd. Dit exemplaar kan binnenkort van jou zijn!

 
Lees hier hoe je het shirt wint

 

Themabijeenkomst ‘Volgen en positie kiezen’: leren van discussies met collega-scheidsrechters

Twaalf KNVB officials zijn bij elkaar gekomen voor de themabijeenkomst ‘Volgen en positie kiezen’. Ze bespreken onder leiding van docent Ernstjan van der Perk verschillende wedstrijdsituaties aan de hand van beelden. “Soms zou je wel op vier plekken tegelijk willen staan. Dat kan helaas niet’’, zegt hij.

 
Lees meer over deze themabijeenkomst

 

Werf nieuwe vrijwilligers met de campagne ‘Clubhelden’

Nederland is de kampioen van het verenigingsleven. Ons unieke voetballandschap is een lappendeken van clubs, verspreid over het hele land. Een voetbalclub op fietsafstand voor vrijwel iedereen. Het voetbal is ons tweede huis. Daarom zijn we gestart met de campagne "Word een Clubheld". We laten met behulp van verhalen van huidige vrijwilligers zien hoe leuk en tof het is om als scheidsrechter, trainer, bestuurder of commissielid aan de slag te gaan. We dagen iedereen uit om via de quiz "welke rol pak jij" te ontdekken welke rol het beste bij hem of haar past en stimuleren daarna om deze rol ook bij een voetbalvereniging te gaan.

 
Omarm ook deze campagne

 

Ook handig om te lezen:

De kennispartner van KNVB Assist scheidsrechters

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren