Patrick van Klinken vijfde nieuwe lid SNO Nijverdal in 2024

12 mei 2024

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij eenieder informeren over het feit dat wij met Patrick van Klinken reeds ons vijfde nieuwe lid voor 2024 hebben binnengehaald. Patrick is 25 lentes jong en is woonachtig in Hengelo. Patrick is werkzaam voor de gemeente Hellendoorn en is als clubscheidsrechter verbonden met RKSV De Zweef uit Nijverdal. In september zal Patrick starten met de vereniginsscheidsrechter cursus, welke de KNVB in samenspraak met SNO zal vormgeven.  

Tijdens de clubavond van dinsdag 14 mei aanstaande zal Patrick officieel worden gepresenteerd aan de leden van SNO Nijverdal. 

Via deze weg willen wij Patrick van harte welkom heten binnen onze vereniging en willen we hem veel plezier toewensen met zijn prachtige hobby. Uiteraard hebben wij Patrick de ruimte gegeven om zichzelf nader te introduceren aan onze leden. Gelukkig wilde hij hier een goede invulling aan geven.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

------------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Onze voorzitter Maurice heeft mij gevraagd om een nadere introductie over mijzelf te schrijven. Met alle plezier geef ik hier een invulling aan.

Mijn naam is Patrick van Klinken. Ik ben 25 jaar en ben momenteel woonachtig in Hengelo. Ik werk voor de gemeente Hellendoorn als IT-medewerker. In mijn vrije tijd zit ik graag in de sportschool, kijk ik met veel plezier Formule 1 en ben ik gek op het voetbal spelletje. Aangezien ik afkomstig ben uit Groningen, gaat mijn voorliefde uit voor de plaatselijke FC (Groningen). 

In mijn jeugdjaren was ik als voetballer verbonden met V.V. Nieuw Buinen. De liefde voor het voetbal spelletje is altijd aanwezig geweest. Mijn zus (en zwager) waren reeds enkele jaren in de regio woonachtig en mijn zus Chantal wees mij (eind 2022) op de vacature in de gemeente Hellendoorn. Ik heb gesolliciteerd en ben in januari 2023 gestart bij de gemeente Hellendoorn. Ik ben verhuisd naar het oosten van het land en heb een huis gevonden in Hengelo. Zodra zich de mogelijkheid voor gaat doen, wil ik graag in de gemeente Hellendoorn gaan wonen. 

Via social media zag ik dat SNO in september gaat starten met de opleiding verenigingsscheidsrechter. Ik was direct enthousiast en heb contact opgenomen met de voorzitter van SNO, Maurice Paarhuis. Hij heeft mij geholpen met de aanmelding van de cursus en via hem ben ik clubscheidsrechter geworden bij RKSV De Zweef. Afgelopen vrijdag hebben Maurice en ik gefloten op een Vrouwen 18+ toernooi bij RKSV De Zweef. Maurice heeft mij meer verteld over SNO Nijverdal en hij heeft mij dusdanig enthousiast gemaakt, dat ik direct heb besloten om mij als lid bij deze mooie club aan te sluiten. 

Ik hoop diverse SNO leden dinsdag avond tijdens de clubavond te mogen ontmoeten. Via de ervaringen van anderen hoop ik mijzelf als arbiter verder te ontwikkelen. Ik ben er 100 % van overtuigd dat een scheidsrechtersvereniging van toegevoegde waarde is in de ontwikkeling als scheidsrechter!

Hopenlijk hebben jullie via deze weg alsvast een beter beeld gekregen over de vraag wie Patrick van Klinken is! 

Een sportieve groet,

Patrick van Klinken

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren