Uitnodiging gemeenschappelijke feestavond met NKC'51

15 mei 2024

Beste SNO-ers,

Via deze weg willen wij jullie (met partner en kinderen) van harte uitnodigen voor de vierde editie van de Jeu de Boules wedstrijd met onze sportvrienden van NKC’51 op vrijdag 31 mei aanstaande!

De avond zal in het clubgebouw van NKC’51 worden vormgegeven. In het verleden hebben wij jarenlang op oudejaarsdag een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd met NKC’51. Sinds enkele jaren hebben wij (in samenspraak met het bestuur van NKC’51) besloten om deze traditie te beëindigen en in te ruilen voor een nieuwe interactieve activiteit. Jeu de Boules is een activiteit voor jong en oud. Mocht je kinderen hebben, die het leuk vinden om mee te doen, dan mag je deze ook opgeven! Graag wel even de leeftijd vermelden, zodat we deze ook op de juiste wijze kunnen indelen.

De avond zal er op de volgende wijze uitzien:

1. Ontvangst 19.00. Koffie (en wat lekkers) zal jullie worden aangeboden door SNO Nijverdal.

2. Om 19.15 gaan we starten met de eerste ronde van de jeu de boules wedstrijd.

3. Het drankje in de pauze zal worden aangeboden door NKC’51.

4. Wij trachten om de tweede ronde om 20.30 afgerond te hebben, zodat we aansluitend met elkaar lekker kunnen genieten van een warme maaltijd, welke dit jaar aangeboden zal worden door het bestuur van SNO Nijverdal. Ook het eerste drankje is op kosten van SNO. De rest van de drankjes zijn voor eigen rekening.

Het toernooi zal dit jaar eind mei plaatsvinden. Het is momenteel voor ons moeilijk te bepalen hoe het weer eruit zal zien. Het betreft echter wel een buitenactiviteit, dus zorg voor passende kleding. Aangezien de leden van NKC’51 wekelijks jeu de boules spelen, hebben we samen met Frits besloten om gemengde teams vorm te geven. Elke SNO-er zal worden gekoppeld aan een NKC’51 lid. Als bestuur van SNO hopen wij dat veel SNO leden bij deze feestavond aanwezig zijn.

De deelnemers uit vorige edities kunnen de ervaringen delen en deze waren altijd positief. Vooral de jeugdige leden hebben de voorgaande edities als zeer positief ervaren. De eerste aanname is dat dit een spel is voor de ‘oude mannen en vrouwen’, maar vooral de jeugd was (op een leuke wijze) erg fanatiek.

Gedurende het gehele jaar geven onze partners ons alle vrijheid om in de weekenden onze hobby te beoefenen. Wij willen de partners daarom (onder andere) door deze leuke activiteit bedanken voor hun flexibiliteit en wij hopen er met elkaar een prachtige avond van te maken. Wij hopen op een hoge opkomst. Aangezien NKC’51 over veel jeu de boules spelers beschikt, zullen zij ons aantal matchen. De bal ligt in deze dus echt bij ons en onze enthousiaste leden.

Graag je aanmelden bij onze secretaris Gerwin Moeken. Dit kun je doen door hem een e-mail te sturen naar: secretaris@sno-nijverdal.nl.

Daarin graag vermelden met hoeveel personen wij je mogen verwachten. Bij de aanmelding van kinderen graag de leeftijd vermelden.

Graag opgeven voor 20 mei aanstaande!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

22Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
29Okt
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Nov
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Nov
Praktijkdag Cursus Verenigingsscheidsrechter
Aanvang: 10:00
11Nov
Technische Commissie SNO Nijverdal op bezoek bij FC Ommen (Spelbegeleider)
Aanvang: 19:00

Wij zijn trots op onze sponsoren