Nieuwsbrief SNO Nijverdal (Clubavond onder leiding van Technische Commissie)

14 mei 2024

Aan:

- Leden van SNO;

- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;

- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord

- COVS Zustergroepen.

Uitnodiging:

Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.

Datum: dinsdag 14 mei 2024

Tijd: 20:45 uur (na de training, LET OP, training start om 19:15 uur)

Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;

Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur.

Deze avond wordt ingevuld door onze Technische Commissie

Van de Voorzitter:

Heb is vrijdagochtend 3 mei. Over enkele minuten vertrek ik samen met mijn vrouw Melanie en dochter Maud richting Kaatsheuvel, om hier het aankomende weekend te vertoeven met mijn schoonfamilie. Vooral in de huidige tijd, welke gekenmerkt wordt door een overvolle agenda, is het waardevol om met je naasten te onthaasten en te genieten van het leven. Zoals jullie weten, geniet ik momenteel van de meivakantie. Een prachtig moment om onder het genot van een goede kop koffie met leden bij te kletsen. Vorige week ben ik samen met Johan Schwarte op bezoek geweest bij onze erevoorzitter Herman Spenkelink en gisteren was ons sympathieke lid Sem Schrijver uit Nieuw Heeten bij mij op de koffie. Sem ervaarde weinig plezier in de functie van KNVB official, maar fluit (nagenoeg) alle thuiswedstrijden van S.V. Nieuw Heeten 2. Prachtig om te zien dat hij hier oprecht veel plezier uit haalt. Op momenten als deze ervaar ik de diversiteit binnen ons ledenbestand als een verreiking. Als individu zijn wij allemaal uniek, maar onze liefde voor arbitrage is een prachtige verbindende factor!

De clubavond van 14 mei zal worden ingevuld door onze technische commissie. Ze zijn er opnieuw in geslaagd om diverse mooie (amateur)beelden te verzamelen en gezamenlijk gaan wij (op een interactieve wijze) aan de slag met spelregels. Deze week heeft ons vrouwelijke lid Cindy Scholthof haar debuut mogen maken in de Vrouwen Azerion Eredivisie bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle. Op de clubavond zullen wij o.a. stil gaan staan bij een uitermate complexe buitenspelsituatie, welke onze Cindy uitermate goed heeft opgepakt! Prachtig om te zien dat onze TC opnieuw in staat is geweest om goed in te spelen op diverse actuele (amateur)beelden. Tijdens deze clubavond zullen wij ons nieuwe lid Patrick van Klinken presenteren als nieuwe lid van de club.

Op vrijdag 9 februari schreef ik mijn laatste ‘Van de Voorzitter’. Via deze weg wens ik graag stil te staan bij alle ontwikkelingen binnen onze mooie vereniging in de afgelopen periode.

Laat ik beginnen met de uiterst geslaagde clubavond van dinsdag 27 februari. Het bestuur van SNO Nijverdal was erin geslaagd om een aansprekende spreker te regelen, namelijk Betaald Voetbal scheidsrechter Stan Teuben. De kantine was met 44 leden goed gevuld. Prachtig om te zien dat wij als club er opnieuw in zijn geslaagd om een aansprekende spreker naar Nijverdal te halen, nadat we in 2023 reeds Pol van Boekel, Sander van der Eijk en Rogier Honig als gastsprekers mochten verwelkomen! Tijdens deze avond werden drie nieuwe leden officieel gepresenteerd, namelijk Niels ten Have uit Haarle, Hadaf el Hamdouni uit Zwolle en Frank van Leusen uit Lemele.

Op maandag 8 april jl. stond de 60ste JALV van SNO Nijverdal op de planning. Sinds 2017 ben ik voorzitter van onze mooie club, maar nog nooit hebben wij zoveel mensen mogen verwelkomen tijdens een jaarvergadering. In totaal waren er 57 gasten aanwezig, hetgeen met een ledenbestand van 97 leden een meer dan prachtig aantal is. Het toont opnieuw aan dat het met de betrokkenheid van onze leden goed zit. Het was een prachtige avond met diverse hoogtepunten. Gert Maneschijn werd gehuldigd voor zijn 25-jarige lidmaatschap, er werd afscheid genomen van oud bestuurslid Dirk Jansen en stoppende commissieleden werden uitvoerig in het zonnetje gezet. Tot slot werd ons sympathieke lid Johan Schwarte verkozen tot vrijwilliger van het jaar! Ondanks zijn respectabele leeftijd zet hij zich nog elke dag in voor onze mooie vereniging!

Gedurende de afgelopen maanden stonden er weer enkele prachtige wedstrijden onder leiding van SNO leden. Op zaterdag 24 februari stond op de Burgemeester Dekker Sportpark de wedstrijd tussen A.S.V. Dronten en S.D.C. Putten op het programma. Dit betrof de wedstrijd tussen de nummers 5 en 1 van de eerste klasse G. Deze kraker stond onder leiding van ons talent Stan Endeman uit Luttenberg. Op dezelfde middag stond op Sportpark de Bosrand de topper in de tweede klasse I op de planning tussen V.V. Vroomshoopse Boys en A.T.C.'65 uit Hengelo. Dit betrof de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst. Deze kraker stond onder leiding van ons bestuurslid Max van der Lei uit Dedemsvaart. In de periode van vrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart hebben opnieuw twee jonge SNO leden deelgenomen aan de Algarve U13 Elite Cup 2024. Dit waren Dennis Schoemaker uit Hardenberg en Cindy Scholthof uit Loo Bathmen.

Dit was de eerste maal dat een vrouwelijk lid van SNO Nijverdal onze club in het buitenland mocht vertegenwoordigen tijdens een prestigieus jeugdtoernooi met veel internationale grootmachten! Aan dit prestigieuze toernooi deden onder andere de volgende U13 teams mee: Manchester City, Sporting C.P., Brighton & Hove Albion, Juventus, F.C. Midtjylland, Club Brugge, S.C. Braga en Go Ahead Eagles. Op zondag 3 maart jl. stond de confrontatie op de planning tussen W.S.V. Apeldoorn en S.V. Voorwaarts Twello. Deze regionale clash was de 250ste(!) wedstrijd die Stan Endeman (in zijn prille loopbaan) mocht fluiten. Prachtig om te zien dat veel (regionale) media aandacht hebben geschonken aan dit heugelijke feit! Op zaterdag 9 maart hebben Eelco Folkersma uit Hardenberg, Frank van Leusen uit Lemele en Thijmen Broekmate uit Nijverdal hun debuut mogen maken voor de KNVB. De heren stonden (destijds) aan het begin van hun SO-III opleiding. Eelco floot de confrontatie tussen V.V. Berkum JO 15 - 1 en V.V. W.V.F. JO 15 - 2 in de hoofdklasse. Thijmen floot het hoofdklasse duel tussen Achilles'12 JO 17 - 1 en V.V. Vroomshoopse Boys JO 17 – 1 en Frank floot de 2de klasse wedstrijd tussen F.C. Ommen 2 en C.V.V. Oranje Nassau 2 uit Almelo. Bij de debuut wedstrijden van Frank en Thijmen ben ik zelf aanwezig geweest als begeleider.

Op zondag 10 maart mocht ons jonge sympathieke lid Jurian te Wierik uit Markelo zijn debuut maken bij de eerste elftallen. Hij floot het duel tussen S.P. Neede en K.S.V. Vragender in de vijfde klasse B. Op zondag 17 maart was Cindy assistent scheidsrechter bij de kwartfinale van de ‘grote’ KNVB beker. De reis ging naar Rotterdam voor een prachtige confrontatie tussen B.V.O. Excelsior Rotterdam VR en S.C. Heerenveen VR. Op zaterdag 30 maart was Dennie Mulder uit Wezep assistent scheidsrechter bij de kwartfinale van de beker tussen A.Z.S.V. Aalten en S.V. Juliana’31 uit Malden. De heren uit Malden wonnen de uiterst spannende wedstrijd na strafschoppen. Op dezelfde dag mocht Max van der Lei de kwartfinale fluiten tussen K.V.V. Quick’20 en S.D.C. Putten. Deze wedstrijd eindigde in een eenvoudige 5-2 overwinning voor de ploeg uit Oldenzaal. Tegelijkertijd stond de tweede editie van het Bartho Reuvers O-12 toernooi op de planning. Dit toernooi werd georganiseerd door R.K.S.V. E.M.O.S. uit Enschede. Namens SNO floten hier Cas Koelen, Tom Schwarte, Raymond Kolleman en Jan Wijnberg.

De afgelopen periode hebben onze jonge talentvolle leden Bohdi Selvi, Stijn Lander en Sam van Veen hun debuut mogen maken bij de standaard elftallen. Op zaterdag 23 maart floot Bohdi de derby tussen S.C. Lemele en M.V.V.’69 uit Marle. Op zaterdag 30 maart floot Sam de wedstrijd tussen V.V. Wijthmen en de Koninklijke U.D. uit Deventer. Bij beide wedstrijden was Gerwin Moeken als begeleider aanwezig. Op zaterdag 6 april floot Stijn de wedstrijd tussen V.S.W. Windesheim en S.V.V.’56 uit Sibculo. Bij deze wedstrijd was ik zelf als begeleider aanwezig. De komende weken zullen onze drie Zwolse leden een tweede wedstrijd bij de standaard elftal gaan fluiten. Op zaterdag 11 mei zal Sam de wedstrijd fluiten tussen S.V. Zalk en V.V. Wijthmen. Op zondag 12 mei fluit Bohdi de confrontatie tussen V.V. Hoonhorst en V.V. Vilsteren. Op zaterdag 19 mei zal Stijn zijn tweede wedstrijd gaan fluiten bij de eerste elftallen. Op dit moment is nog niet bekend welke wedstrijd dit zal zijn. Prachtig om te zien dat daarnaast onze jonge talenten Cindy Scholthof en ons zestienjarige talent Thijmen Broekmate op maandag 20 mei (2de pinksterdag) hun debuut mogen maken bij de eerste elftallen. Op dit moment is nog niet bekend welke wedstrijden dit zullen zijn. Ik ben oprecht trots op al deze jonge dame en heren!

In het paasweekend stonden er diverse toernooien op de planning. Op zaterdag 30 maart floot Thijmen Broekmate op het Easter Open van S.V. Gramsbergen en op maandag 1 april floot Cindy Scholthof op de Salland Cup van S.C. Overwetering uit Olst/Wijhe. Op zaterdag 13 april was ons jonge lid Koen Staarman uit Vroomshoop verantwoordelijk voor de prachtige derby tussen S.V. ’t Harde en V.V. OWIOS.

Op zondag 14 april floot Ramon Heveling uit Enter het kampioensduel van M.V.V.’29. Door de winst op V.V. Reutum mochten de manschappen van Gerard Kocks zich kronen tot (eerste) kampioen van District Oost in de derde klasse A. Op zaterdag 20 april floot ons jonge talentvolle lid Bent Kuiper uit Geesteren de derby tussen V.V. OWIOS en VSCO’61. Deze spannende burenruzie eindigde in 1-1. Op dezelfde dag floot Koen Staarman de derby in de derde klasse D tussen V.V. Daarlerveen en V.V. Hellendoorn. We besluiten deze rubriek met Cindy Scholthof. Op woensdag 1 mei heeft ze als assistent scheidsrechter haar debuut gemaakt in de Azerion Vrouwen Eredivisie bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle. De dames uit onze provinciehoofdstad wonnen deze spannende wedstrijd met 2-4 en Cindy kan terugkijken op een geslaagd debuut!

Ook onze technische commissie is de afgelopen periode weer druk geweest. Op maandag 26 februari ben ik zelf op bezoek geweest bij S.C. Markelo. Binnen deze mooie Twentse club zijn ook twee SNO leden actief, namelijk Rick Coenen en Jurian te Wierik. Ik heb de leden van S.C. Markelo meegenomen in alle spelregelwijzigingen. De opkomst was prachtig. Meer dan 20 clubarbiters waren aanwezig bij deze interactieve avond. Ook mooi om te zien dat diverse (oud) SNO leden de moeite hadden genomen om bij deze avond aanwezig te zijn, zoals Hans Hofman en Herman Brinks. Uiteraard was SNO lid Jurian te Wierik (als organisator) ook aanwezig. Het was een diverse groep, met ook diverse (jonge) vrouwelijke scheidsrechters, waaronder ook Sascha Mooijman, die via SNO recentelijk haar cursus verenigingsscheidsrechter had afgerond.

Op vrijdag 15 maart jl. is voorzitter van onze TC (Max van der Lei) op bezoek geweest bij SNO enquête winnaar S.V. Haarle. Hij werd hierbij ondersteund door ons sympathieke lid Rudolf Wolterink. In totaal waren er 35 clubofficials van S.V. Haarle aanwezig. Naast voetballers en voetbalsters uit de JO 17 en JO 19 lichtingen, waren er trainers, coaches en clubarbiters aanwezig, waaronder ons nieuwe lid Niels ten Have. Het werd een prachtige avond. Op dezelfde avond was ik samen met TC lid Jan Otten op bezoek bij vierde divisionist V.V. Heino.

Jeugdvoorzitter Dirk Jan Slotman had SNO uitgenodigd, om een presentatie te verzorgen voor alle jeugdkaderleden. In totaal waren er ruim 25 trainers en leiders vanuit de jeugdtak aanwezig. Aan het einde van het jeugdleidersoverleg kregen Jan en ondergetekende de ruimte om een presentatie te verzorgen. Bij dit onderdeel sloten ook acht clubarbiters aan, waaronder ons nieuwe lid Tomasz Jasinski.

Naast alle activiteiten van onze TC, is er nog meer heugelijk nieuws te melden. Met gepaste trots kunnen wij jullie informeren over het feit dat ons ervaren lid Anton Kreileman (74 jaar) zijn SO-I Futsal diploma op zondag 7 april heeft ontvangen. Uit handen van internationale top (futsal) arbiters Lars van Leeuwen en Jörn te Kloeze ontving Anton zijn dik verdiende diploma. Via deze weg willen wij Anton van harte feliciteren met dit behaalde certificaat! Daarnaast heeft op maandag 22 april ons nieuwe lid Eelco Folkersma zijn SO-III opleiding succesvol afgerond. Deze cursus werd vormgegeven bij de scheidsrechtersvereniging Emmen. De cursus stond onder leiding van KNVB medewerker Lennard Fledderus. Lennard is binnen District Noord/Oost verantwoordelijk voor de aanstellingen van KNVB officials. Via deze weg willen wij Eelco van harte feliciteren met zijn diploma en willen we hem veel plezier toewensen als KNVB arbiter. Op dinsdag 30 april jl. heeft Ramon Heveling zijn SO-II opleiding succesvol afgerond. De cursus stond onder leiding van de sympathieke KNVB docent Patrick Voogsgeerd. We willen Ramon van harte feliciteren met deze mooie mijlpaal!

In september zal SNO, in samenspraak met KNVB docent Bert slot, opnieuw starten met de opleiding tot verenigingsscheidsrechter.

Om de klas (van 18 deelnemers) te vullen, schakelen wij de hulp van onze leden in. Mocht jij jongens/meiden/mannen/vrouwen kennen, die het leuk vinden om te participeren, dan kun je ze doorverwijzen naar de volgende inschrijflink: https://www.knvb.nl/info/60189/training-matchofficials/393/verenigings-scheidsrechter-veld.

Zoals jullie op de website hebben kunnen lezen, heeft ons jonge lid Jos Olsman besloten om zijn lidmaatschap bij SNO op te zeggen. Hij is van mening dat de COVS groep Zwolle beter bij hem past. Hij zal met ingang van het volgende seizoen niet langer senioren fluiten, maar weer in het jeugdvoetbal actief zijn. We willen Jos bedanken voor zijn inzet en hem veel plezier en succes toewensen bij onze sportvrienden in Zwolle. Daarnaast heeft ons lid Marcel Driessen het bestuur geïnformeerd over het feit dat hij besloten heeft om per direct te stoppen als KNVB scheidsrechter. Marcel was scheidsrechter in de Zaterdag Seniorengroep F en floot zijn wedstrijden in de tweede en derde klasse. In het dagelijks leven is Marcel medewerker verzekeringen bij Boudesteyn Hypotheken. De afgelopen maanden is Marcel zijn plezier in het fluiten verloren. Aangezien Marcel regelmatig (relatief) ver moest reizen, is het plezier in het uitoefenen van zijn hobby cruciaal. Nu hij dit (over een langere periode) mist, heeft hij in samenspraak met zijn thuisfront besloten om per direct te stoppen met fluiten. Als bestuur betreuren wij dit natuurlijk zeer. Wij zijn van mening dat SNO een plek is (en blijft) waar je met elkaar kunt trainen, ervaringen kunt delen en ook onzekerheden bespreekbaar kunt maken. Zowel voor jong als wel ervaren leden geldt natuurlijk dat ontwikkelen een traject is met vallen en (hopelijk) opstaan. Geef jezelf de tijd en ruimte om deze groeicurve te doorlopen. Diverse (nieuwe) leden hebben de (foutieve) aanname binnen no-time in de top van de piramide te kunnen fluiten. Natuurlijk houden wij van ambitieuze leden, echter is enige realiteitszin wel cruciaal, aangezien we logischerwijze liever vermijden dat deze leden gedurende de rit teleurgesteld afhaken. Om deze reden hebben wij de komende periode diverse individuele gesprekken gepland met leden, om het traject te bespreken en hulp (waar gewenst) aan te bieden. Als bestuur proberen wij er alles aan te doen om eenieder te helpen in zijn/haar ontwikkeling. Echter zit jij als lid wel zelf achter het stuur als het gaat om je ontwikkeling. Probeer eigenaarschap en initiatief te tonen. Over eigen initiatief gesproken… mooi om te zien dat potentiële nieuwe leden nog steeds (op eigen initiatief) met ons meetrainen, zoals Hasan Aljasem en Patrick van Klinken.

De komende periode staan er weer diverse prachtige activiteiten op de planning. Op maandag 20 mei staat de tweede editie van de Voetbalshop Cup in Zeist gepland. Namens SNO zullen hier Cas Koelen, Ruben Rolfes, Eelco Folkersma en Bohdi Selvi fluiten. Op donderdag 30 mei zal onze TC op bezoek gaan bij tweede divisionist H.H.C. Hardenberg voor de cursus spelbegeleider en op vrijdag 31 mei staat de eerste feestavond van 2024 op de planning!

Samen met onze sportvrienden van N.K.C.’51 organiseren wij jaarlijks een prachtige feestavond, waarin spel en gezelligheid samenkomen. Dit jaar zal de organisatie in handen liggen van SNO. In de bijlage staat de uitnodiging weergegeven. Wij hopen dat veel leden de moeite nemen (om met partner en kinderen) aanwezig te zijn. Laten wij er met elkaar een prachtig feest van maken.

Ik hoop jullie via deze weg een inzicht gegeven te hebben in alle actuele zaken, welke spelen binnen onze vereniging. Ik hoop eenieder te mogen verwelkomen op de clubavond van 14 mei. Ik heb er alle vertrouwen in dat Max en Jan ons een prachtige avond gaat voorschotelen!

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

De Voorzitter

De Pen:

Maurice heeft mij gevraagd om mijzelf nader te introduceren aan de leden. Uiteraard wil ik hier graag een invulling aan geven.

Achtergrond:

Ik ben Sam van Veen. Ik ben 19 jaar oud en ik woon nog bij mijn ouders. Helaas zijn mijn ouders gescheiden. De ene week woon ik daarom in Zwolle en de andere week woon ik in Hoogeveen. Ik heb twee zusjes en één broertje. Momenteel zit ik in het eindexamenjaar van het VWO.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik reeds succesvol TL en HAVO afgerond. Momenteel ben ik mij druk aan het oriënteren naar een studiekeuze. Naast school ben ik gek op sporten. 6 van de 7 dagen per week ben ik in de sportschool te vinden, om mijzelf op deze wijze fysiek uit te dagen en mijn conditie uit te kunnen breiden.

Ik ben gek op krachttraining en cardio. Naast het sporten ben ik ook graag (maatschappelijk) bezig. Ik ben momenteel werkzaam bij uitzendbureau XL Studenten te Zwolle, waardoor ik op verschillende plekken mag werken en daarnaast met veel verschillende mensen in contact kom, hetgeen ik zo leuk vind aan mijn werk.

Waarom scheidsrechter geworden:

Tijdens COVID-19 ben ik gestart met de SO-III opleiding. Momenteel ben ik bezig met mijn tweede volledige seizoen als KNVB-official. Uit het voetbal haal ik veel spelplezier en daarnaast hecht ik veel waarde aan het wederzijds respect. Als arbiter ben je zeer betrokken bij het spelletje, hetgeen deze hobby zo mooi maakt. Je moet verschillende vaardigheden beheersen om de wedstrijd in goede banen te kunnen leiden.

Waarom gekozen voor SNO Nijverdal:

In mijn omgeving heb ik veel goede verhalen gehoord over SNO Nijverdal. Ik heb veel informatie gekregen van Bohdi Selvi, ook lid van SNO Nijverdal en tevens groepsgenoot in de Zaterdag Jeugd D groep van de KNVB. Ik ben van mening dat een scheidsrechtersvereniging mij kan helpen bij het verder ontwikkelen. SNO heeft veel regionale samenwerkingen, waardoor ik veel wedstrijden kan fluiten in de regio en daarnaast staan ze bekend om hun goede begeleiding.

Een sportieve groet,

Sam van Veen

Wel en Wee:

Hierbij een update over het wel en wee van onze leden. Via deze weg willen we stilstaan bij de stand van zaken over de SNO-ers.

· We beginnen met heftig nieuws van Gert Ekkel uit Dedemsvaart. Gert heeft voor de kerst meegedaan met een darmonderzoek, omdat hij veel last had van druk onder in de buik. Op 14 maart heeft Gert het onderzoek ondergaan waaruit naar voren gekomen is dat hij een kwaadaardige tumor bij de endeldarm heeft en dat er bij de lymfeklieren ook iets niet goed zit. Gert zit midden in chemotherapie (tabletvorm) en moet hij worden bestraald. Op 24 mei vindt de laatste chemo en bestraling plaats waarna hij tien weken rust zal hebben. Een MRI scan zal vervolgens moeten uitwijzen of de therapie het gewenste effect heeft gehad. In ieder geval zal Gert eveneens een operatie moeten ondergaan voor plaatsing van een stoma. Vanuit het bestuur willen we Gert via deze weg nogmaals ongelooflijk veel sterkte wensen met dit zware traject en hopen we dat de inspanningen resultaat zullen hebben.

· Stan Endeman is op 26 april vertrokken naar Zuid-Afrika om daar een minor ‘Strategic Revenu Management’ te volgen in Port Alfred. In zijn eerste week heeft hij een route van 2400 KM afgelegd en heeft zodoende al een mooi beeld kunnen krijgen van het land. We wensen hem veel succes en plezier deze periode.

· Jan Otten komt dit seizoen voor de KNVB hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie. De blessure aan zijn achillespees blijft aanhouden waardoor er meer tijd nodig is voor herstel.

· Henk Zwakenberg heeft het fluiten weer kunnen oppakken na zijn handoperatie. Ondanks dat zijn hand nog niet helemaal de oude is lijkt het, op wat irritaties na, goed te genezen.

· Sven Otter loopt stage bij een viersterrenhotel in het Spaanse Lanzarote. Sven meldt dat het goed gaat en dat hij zelfs al gepromoveerd is tot een van de twee leidinggevende van het animatieteam. Sven zal 11 juni weer huiswaarts keren.

· Jurian te Wierik heeft tijdens een wedstrijd zijn kuitbeen gebroken. Er wordt momenteel nog bekeken of hij al aan het revalidatietraject kan deelnemen. In ieder geval zal Jurian dit seizoen niet meer in actie komen voor de KNVB.

Sponsor in beeld:

In de twintigste aflevering van de ‘SNO Sponsor in beeld’ staat Prins Sport uit Ommen en Hardenberg centraal. Eigenaren van deze mooie sportzaken zijn Robert Prins (voor de vestiging in Hardenberg) en Rick Reins (voor de vestiging in Ommen). De locatie in Hardenberg is te vinden aan de Voorstraat 7 en de (splinternieuwe) locatie in Ommen is te vinden aan het 11 April Plein 15.

 

 

Beide winkels zijn zes dagen in de week geopend! Op beide locaties kunnen leden van SNO arbitrage attributen met 10% voordeel aanschaffen!

Rick en Robert profileren zich als de nummer één sportzaak in de regio. Naast een breed assortiment aan casual kleding, hebben ze van de volgende sporten ook een groot en divers aanbod beschikbaar: darts, fitness, hockey, korfbal, padel, running, tennis, voetbal, volleybal, wandelen en zwemmen. Prins Sport werkt samen met meer dan 100 (lokale) sportverenigingen, waaronder Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken. Daarnaast hebben ze intensieve samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven en overheidsinstellingen. Het bedrijf richt zich niet alleen op sportkleding, maar heeft ook een ruim aanbod aan team- en bedrijfskleding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien zijn ze ook in staat om alle kleding te voorzien van drukwerk. Goede en gedegen kwaliteit is de standaard. De (verkoop)medewerkers kunnen je voorzien van de gewenste adviezen.

Mocht je enthousiast zijn over de mogelijkheden, dan komen Rick en Robert graag met je in contact. Op de locaties in Hardenberg en Ommen staat de koffie en/of thee altijd klaar, om op deze wijze levering op maat te kunnen realiseren. Mocht je eerst alle informatie nog even rustig willen nalezen, dan kun je natuurlijk ook altijd even (geheel vrijblijvend) de website bezoeken. Deze is te bereiken via de volgende link: https://www.prinssport.nl. Ook aan de online kopers hebben ze aandacht geschonken. Prins Sport beschikt namelijk over een online shop. Deze is te vinden via de volgende link: https://www.prinssport.nl/shop.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)

P/A Gerwin Moeken (Secretaris)

Polberg 65 7772 EX Hardenberg

Tel. 06-53156248

E-mail. secretaris@sno-nijverdal.nl

NKC’51 – Sportpark Gagelman |

Sportlaan 1 7443 RC Nijverdal |

Tel: 0548-614127

www.sno-nijverdal.nl

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren