Diverse kampioenswedstrijden onder leiding van SNO talenten

18 mei 2024

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat vandaag vier (mogelijke) kampioenswedstrijden onder leiding van SNO talenten. 

Om 12.30 staat de confrontatie tussen FC Ommen 3 en VV Den Ham 2 op het programma. In de reserve tweede klasse C heeft VV Den Ham drie punten voorsprong op SV Nieuwleusen. De heren uit Nieuwleusen hebben echter een beter doelsaldo. SV Nieuwleusen gaat om 13.30 op bezoek bij VV Marienberg. VV Den Ham 2, waarbij Arnoud Ekkel (de broer van ons sympathieke lid GerJan Ekkel) assistent scheidsrechter is, hebben aan een punt genoeg om zich tot kampioen te kronen. Deze prachtige confrontatie staat onder leiding van ons sympathieke vrouwelijke lid Cindy Scholthof uit Loo Bathmen. 

Om 14.00 staat de confrontatie tussen RKSV NEO O 23 - 1 en WSV Apeldoorn O 23 - 1 op het programma. Vorige week wist de ploeg uit Borne reeds de promotie richting de tweede divisie vast te stellen en vandaag kunnen ze (bij puntverlies van de nummer twee ONS Sneek) zich kronen tot kampioen van de derde divisie H. Deze wedstrijd staat onder leiding van Alexander de Jong uit Zwolle. 

Om 14.30 staat de wedstrijd tussen VV Wijthmen en SC Lemele op het programma. De wedstrijd in de vijfde klasse C staat onder leiding van ons jonge talentvolle lid Stijn Lander uit Zwolle. SC Lemele staat (samen met Sportlust Vroomshoop) bovenaan, maar de heren uit Vroomshoop hebben een beter doelsaldo. Sportlust moet op bezoek bij VV Kampen. Dit is de tweede wedstrijd van Stijn bij de eerste elftallen. 

Om 15.00 staat op Sportpark 't Hoge Holt de confrontatie tussen nummer 4 (SV Gramsbergen Vrouwen 1) en de koploper (VV Bergentheim Vrouwen 1) op het programma. Indien de vrouwen uit Bergentheim deze wedstrijd winnend afsluiten, dan zijn ze kampioen van de tweede klasse D. Deze prachtige confrontatie staat onder leiding van ons sympathieke lid Gert Hiemstra uit Lemelerveld. 

Naast bovenstaande kampioenswedstrijden, zijn er nog enkele prachtige duels, welke onder leiding staan van een SNO lid. Om 14.30 staat de kraker tussen VV Marienberg en VV DES op het programma in de vierde klasse C. De thuisploeg moet winnen om niet de degraderen en onze sympathieke buren uit Nijverdal zijn bijna kampioen. 

Om 18.00 staat op Sportpark de Grote Moat de derby tussen TVC'28 en VV Heino op het programma in de vierde divisie D. Beide ploegen zijn absoluut nog niet veilig en moeten eigenlijk allebei binnen. Deze wedstrijd staat onder leiding van Teun van der Velden. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door onze Cindy Scholthof uit Loo Bathmen. 

Via deze weg willen wij bovenstaande dame en heren veel plezier en succes toewensen bij de diverse prachtige wedstrijden!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

10Sep
Clubavond Technische Commissie
Aanvang: 20:45
10Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:15
12Sep
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
16Sep
Presentatie Technische Commissie bij VV Hardenberg'85 (Clubarbitrage)
Aanvang: 19:30
17Sep
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren